Uutiset ja tapahtumat

Ski Out Biken tiistailenkit 2021 jatkuvat marraskuun loppuun!

Sellaisella asialla ollaan liikenteessä, että #tiistailenkit jatkuvat vielä marraskuun ajan! Säävarauksella.

Niin monta uutta kuskia on liittynyt joukkoomme syksyn aikana ja vakkaritkin jatkavat sinnikkäästi, joten totesimme Rikun kanssa että mikäpä siinä.
Teen tapahtuma kerrallaan FB:iin, joten tsekkaa maanantaisin ja klikkaa osallistun. Jess!
Marraskuun eka lenkki on tuota pikaa. Klikkaile sinne mukaan myös. Muistetaan kuitenkin säävaraus, koska WINTER IS COMING. chill emoji❄️ grin emoji

Tervetuloa ilmaisille tiistailenkeille vielä marraskuun tiistait. Lähtö Messiläntie 40, klo 18. Tarkemmat tiedot tapahtumissa. Ja taas mennään!

Terkuin
Riku & Ski Out Bike

Ensimmäistä kertaa tulossa Ski Out Biken tiistailenkille?
Lue tämä:
Olet tervetullut ohjatuille matalan kynnyksen ilmaisille maastopyörälenkeille periaatteella ”tule sellaisena kuin olet”.

Missä?
Lenkki alkaa Ski Out Bike -myymälän edestä Hollolan Salpakankaalla. Osoite Messiläntie 40 15860 Hollola. Lenkit ajetaan Hollolan ja Lahden maastoissa.

Milloin?
Tiistaisin klo 18 aina syksyyn saakka ja rajoitukset huomioiden - säävarauksella. Kokoontuminen 17.45–18.00. Lenkki kestää noin 2 tuntia. Lenkin helppous tai teknisyys kerrotaan kunkin tiistain tapahtumakuvauksessa, joten tsekkaa aina maanantaisin tapahtumasta millaista menoa on tarjolla.
Jos olet lähdössä ensimmäistä kertaa maastolenkille, tulethan jo 17.30, niin voit pyytää Ski Out Biken kavereita tsekkaamaan satulan korkeuden ja renkaiden ilmanpaineet.

Kenelle?
Kenelle tahansa, joka haluaa ulkoilla mukavassa porukassa, tutustua maastopyöräilyyn ja kohottaa samalla kuntoa. Ikärajaksi olemme määritelleet 16 vuotta ja alaikäisille toivotaan mukaan kaveria tai aikuista. Lisäksi on hyvä olla hieman kokemusta maastossa ajamisesta.

Millä ajetaan ja mitä mukaan?
Oma maastokelpoinen fillari etu- ja takavalolla, pyöräilykypärä & omat varusteet, myös juomapullo! Hyvä on suojata silmät ajolaseilla. Omat vapaa-ajan vakuutukset tietysti kunnossa. Meillä on tapahtumavakuutus yrityksen puolesta.

Ota taskuusi mukaan henkkarit tai kopio niistä ja laita kännykääsi ICE-numeroksi läheisen numero. Koska emme kerää ihmisten nimiä eikä tunneta jokaista, on hyvä varmistaa itse tietonsa mukaansa, jos jotain kuitenkin sattuisi.
Terveenä lenkeille ja turvavälit on huomioitava pihassa ja lenkillä (3-4 metriä).

Siinä se!

Ilmoittautuminen?
Pyrimme pitämään lenkkiporukan suunnilleen 20-30-henkisenä. Toivomme, että ilmoittaudut ennakkoon Facebookissa tapahtuman sivulla valitsemalla Osallistun, niin kaverit tietävät ketkä ovat lenkille tulossa.
Mikäli on toivottoman huono keli (mitä Rikun tuntien ei ole olemassa), jätetään lenkki väliin ja palataan asiaan seuraavana tiistaina. Tämä ilmoitetaan FB:ssa samana iltapäivänä.

Kuka ohjaa?
Lenkkejä organisoi & vetää Riku Tynkkynen aka baycityfatbiker @IG. Peränpitäjä ja letkan välivetäjä nimetään lenkkiä ennen vakioporukasta.

Some
Lenkin lähdöstä kuvataan usein video tai kuvaa pihalta, kun porukka on koossa. Lenkin aikana voidaan ottaa yhteiskuva tai videokuvaa. Mikäli et halua näkyä meidän somessa näissä kuvissa, ilmoitathan sen ja huomioimme sen kuvaustilanteessa.
Erittäin nastaa on, jos laitat lenkiltä kuvia tai videoita.
#skioutbike #tiistailenkit #tiistainmaastopyörälenkit #tiistaionlenkkipäivä

Palautteet
Laita meille palautetta, jos tuntuu että on jotain mitä viestiä. Sen voit lähettää meilitse arja@skiout.fi tai viestillä alla olevaan numeroon ja mieluiten kertoa heti Rikulle.
Järjestäjä Ski Out Bike / 0500 442 442 ja Riku/Pixklinik / 040 8682 524.

Tervetuloa mukaan!

Työsuhdepyörät

Työsuhdepyörä - Cannondale Canvas Neo 2 Remixte

Oletko miettinyt työsuhdepyöräilyä? Tai oletko miettinyt työsuhdepyöräetua siltä kannalta, että pyörällä ei ole pakko ajaa työmatkoja vaan sitä voi käyttää milloin vain, myös harrastusmielessä. Tarjoamalla edun työnantaja edistää työntekijöidensä terveyttä ja hyvinvointia, kannustaa ulkoliikuntaan, mahdollisesti jopa vähentää auton tai muiden liikennevälineiden käyttöä ja on samalla vetovoimainen työnantaja.

Tämä verottajan verraton työsuhde-etu, joka astui voimaan vuodenvaihteessa, on osoittautunut erittäin suosituksi. Simppelisti: työntekijän vuosittainen etu on maksimi 1200 euroa, jolloin se ei nosta palkan suuruutta eikä siitä joudu maksamaan veroja. Maksimissaan tämä tarkoittaa 100 euroa alv 24 % kuussa ja sitä on mahdollista käyttää verottajan näkökulmasta pisimmillään 60 kk. Työnantaja voi ostaa pyörän yritykselle tai hankkia pyörän leasing-sopimuksella. Sopimuskauden lopuksi pyöräedun käyttäjä voi lunastaa pyörän itselleen jäännösarvolla, joka on sovittu jo sopimuksen tekovaiheessa. Leasingiin löytyy monta kumppania. Meidän kauttamme on mennyt pyöriä mm. GoByBiken, Svea Leasingin, Vapauden, Fleetbiken ja Etufillarin asiakkaille.

Tervetuloa myymälään juttelemaan myyjän kanssa parhaasta kokonaisuudesta. Pyörän lisäksi pakettiin hyväksytään kaikki pyörään kiinteästi kuuluva kuten valot, lukko, lokasuojat, pulloteline ja sen lisäksi pyöräilykypärä. Työntekijä - kysy työnantajaltasi onko etu jo olemassa ja minkä leasing-kumppanin kautta se on mahdollista. Työnantaja - yritys voi joko ostaa pyörät suoraan pyöräliikkeeltä tai hankkia ne leasing-sopimuksella leasing-kumppanilta.

Tarkkaa tietoa löydät verottajan sivulta kohdasta 12 Polkupyöräetu

Hollolan apteekin työsuhde-eduksi polkupyöräetu

Hollolan apteekin työsuhde-eduksi polkupyöräetu

Hollolan apteekin apteekkari Päivi Pelkonen kiinnostui heti alkuvuodesta työsuhdepyöräedusta, kun vuodenvaihteessa astui voimaan uusi työsuhde-etu. Pyöräpaketin kokonaisarvo jaettuna 36–60 kuukaudelle on työntekijälle verotonta tuloa 1200 euroon asti/vuosi. Päivi halusi tarjota edun kaikille kokoaikaisille työntekijöille. 

"Haluan tukea ihmisiä liikkumaan enemmän, ehkä ajamaan työmatkojakin pyörällä. Tämä on myös yksi tapa sitouttaa henkilö olemaan meillä töissä. Kiva asia on lisäksi se, että verottajalla ei ole mitään sitä vastaan että pyörillä ajetaan myös vapaa-ajalla." Osa apteekin työntekijöistä ajaakin työmatkansa pyörillä. "Onhan se myös ekologisempaa siirtyä yksityisautoilusta tai bussilla liikkumisesta pyörällä ajoon. Pyöräpakettiin voi ottaa pyörän lisäksi kypärän, lukon sekä kaikkea kiinteästi pyörään kuuluvaa. Moni porukasta on ottanut pakettiin myös huoltoja, joiden tärkeyttä Ski Out Bike korosti - pyörä pysyy paremmassa kunnossa ja jos sen lunastaa leasing-kauden päätyttyä on siitä vielä iloa pitkäksi aikaa".

Moni työntekijöistä on jo saanut oman pyöränsä ja moni valitsi sähkömaastopyörän. Eilen luovutettiin GT Pantera Bolt 2021 jäykkäperäinen sähkömaastopyörä apteekissa työskentelevälle farmaseutille. Hän kertoi, että on jo aiemminkin ajanut välillä työmatkat luomupyörällä ja nyt on tarkoitus lisätä ajoja. "Matkan pituus on 14 km suuntaansa ja sähköavustuksen ansiosta olen nopeammin työmoodissa Kärpäsenmäen ajon jälkeen. Totta kai aion myös ajella vapaa-aikana, lähteä lenkille maastoon. Kiitokset Päiville koko meidän porukan puolesta näin hienosta edusta!
Oli muuten hienoa polkea illalla kotiin, kun tuntui kuntoilulta ja hengästyikin, mutta ei mennyt aikaa reissusta toipumiseen ;) Eli huomenna työvuoroon Kärpäsenmäki heittäen ylös. Mukava etu, kun tästä ei tule veroseuraamuksia ja kuitenkin saa käyttöönsä hyvän pyörän ja uuden harrastuksen!".

Päivi Pelkosella on itsellään ollut jo pari vuotta sähkömaastopyörä ja se on osoittautunut hyväksi välineeksi ajella metsässä marjareisuilla ja tehdä pidempiäkin lenkkejä.
Me kiitämme ja kumarramme siitä, että saamme olla pyörien toimittajana tässä Hollolan apteekin ja Svea Leasingin sopimuskumppanuudessa.
Toivotamme hyvää pyöräilykesää koko porukalle!

LHS Alpin Jere Paavola sai Ski Out -stipendin talvikaudesta 2020-2021

LHS Alppijaoston ja Ski Out -myymälän virallinen yhteistyö alkoi talvikaudella. Osana sitä on Ski Out -stipendi, jolla palkitaan alppijaoston nuorista hyvää tsemppihenkeä osoittanut laskija. Kuluneen kauden laskijoista valitsimme yhdessä Jere Paavolan.

Jere on aina iloinen, kohtelias, hyväntuulinen ja tunnollinen harjoittelija. Hän siirtyy ensi kaudella U14-sarjaan eli hyppää Kia Tourin kelkkaan. Tämä tarkoittaa enemmän leirejä ja kisoja. Kisahommat keskittyvät erityisesti pohjoiseen Suomeen. Kesällä Jerellä on neljät viralliset treenit ja pitkin kesää omatoimitreenit päällä.

Päätimme palkita Jeren Oakleyn tuotteilla. Kesätreeneissä ja laadukkaina yleisaurinkolaseina Oakley Holbrook ja talvella rinteessä Oakley Flight Tracker XM Prizm Sapphire. Palkinnon luovutti Jerelle kauppias Juha Mikkola.
Kivaa kesää ja jatka samalla linjalla Jere. Onnittelut!

Ski Out Biken tiistailenkit kesä 2021

Ski Out Biken tiistailenkit alkavat 8.6. eli ensi viikon tiistaina!

Päijät-Hämeen alueella on päivitetty kokoontumissuositukset.

Poluilla nuo turvavälit saadaan pidettyä, kunhan pihaan saapuessa ja tauoilla jätetään kaveriin riittävästi väliä ja ihan pienilläkin flunssan oireilla jäädään kotiin.

Ensimmäistä kertaa tulossa Ski Out Biken tiistailenkille?
Lue tämä:
Olet tervetullut ohjatuille matalan kynnyksen ilmaisille maastopyörälenkeille periaatteella ”tule sellaisena kuin olet”.

Missä?
Lenkki alkaa Ski Out Bike -myymälän edestä Hollolan Salpakankaalla. Osoite Messiläntie 40 15860 Hollola. Lenkit ajetaan Hollolan ja Lahden maastoissa.

Milloin?
Tiistaisin klo 18 aina syksyyn saakka ja rajoitukset huomioiden - säävarauksella. Kokoontuminen 17.45–18.00. Lenkki kestää noin 2 tuntia. Lenkin helppous tai teknisyys kerrotaan kunkin tiistain tapahtumakuvauksessa, joten tsekkaa aina maanantaisin tapahtumasta millaista menoa on tarjolla.
Jos olet lähdössä ensimmäistä kertaa maastolenkille, tulethan jo 17.30, niin voit pyytää Ski Out Biken kavereita tsekkaamaan satulan korkeuden ja renkaiden ilmanpaineet.

Kenelle?
Kenelle tahansa, joka haluaa ulkoilla mukavassa porukassa, tutustua maastopyöräilyyn ja kohottaa samalla kuntoa. Ikärajaksi olemme määritelleet 16 vuotta ja alaikäisille toivotaan mukaan kaveria tai aikuista. Lisäksi on hyvä olla hieman kokemusta maastossa ajamisesta.

Millä ajetaan ja mitä mukaan?
Oma maastokelpoinen fillari etu- ja takavalolla, pyöräilykypärä & omat varusteet, myös juomapullo! Hyvä on suojata silmät ajolaseilla. Omat vapaa-ajan vakuutukset tietysti kunnossa. Meillä on tapahtumavakuutus yrityksen puolesta.

Ota taskuusi mukaan henkkarit tai kopio niistä ja laita kännykääsi ICE-numeroksi läheisen numero. Koska emme kerää ihmisten nimiä eikä tunneta jokaista, on hyvä varmistaa itse tietonsa mukaansa, jos jotain kuitenkin sattuisi.
Terveenä lenkeille ja turvavälit on huomioitava pihassa ja lenkillä (3-4 metriä).

Siinä se!

Ilmoittautuminen?
Pyrimme pitämään lenkkiporukan suunnilleen 20-30-henkisenä. Toivomme, että ilmoittaudut ennakkoon Facebookissa tapahtuman sivulla valitsemalla Osallistun, niin kaverit tietävät ketkä ovat lenkille tulossa.
Mikäli on toivottoman huono keli (mitä Rikun tuntien ei ole olemassa), jätetään lenkki väliin ja palataan asiaan seuraavana tiistaina. Tämä ilmoitetaan FB:ssa samana iltapäivänä.

Kuka ohjaa?
Lenkkejä organisoi & vetää Riku Tynkkynen aka baycityfatbiker @IG. Peränpitäjä ja letkan välivetäjä nimetään lenkkiä ennen vakioporukasta.

Some
Lenkin lähdöstä kuvataan usein video tai kuvaa pihalta, kun porukka on koossa. Lenkin aikana voidaan ottaa yhteiskuva tai videokuvaa. Mikäli et halua näkyä meidän somessa näissä kuvissa, ilmoitathan sen ja huomioimme sen kuvaustilanteessa.
Erittäin nastaa on, jos laitat lenkiltä kuvia tai videoita.
#skioutbike #tiistailenkit #tiistainmaastopyörälenkit #tiistaionlenkkipäivä

Palautteet
Laita meille palautetta, jos tuntuu että on jotain mitä viestiä. Sen voit lähettää meilitse arja@skiout.fi tai viestillä alla olevaan numeroon ja mieluiten kertoa heti Rikulle.
Järjestäjä Ski Out Bike / 0500 442 442 ja Riku/Pixklinik / 040 8682 524.

Tervetuloa mukaan!

Konan historiikki

Konan historiikki

Kona Bikes, merkki jonka fillareita olemme myyneet yli kaksi vuotta. Moni tuntee Konan jo vuosien takaa ja muistelee vielä vanhoja pyöriään, kaihoten ja kaivaten. Kun Kona tuli meille myyntiin, ei ollut yksi tai kaksi kertaa, kun ovesta sisään tulija ilahtui silmin nähden, kun lattialla oli Kona fillareita. Siitä alkoi usean kohdalla muistelu. Josta usein seurasi uuden Konan osto. Jollain oli jopa tallessa Kona jostain 80-luvulta. 

Kona on rento ja irrotteleva, humoristinen ja sielultaan täysverinen seikkailija. Meille tulee Konaa tänä vuonna paljon, kun onneksi tehtiin hyvät ennakkotilaukset viime kesänä ja syksynä. Eli Konaa meiltä saa!

Oheinen englanninkielinen artikkeli kertoo Konan taipaleesta. Enjoy!

Ski Out suksitestipäivä 6.2.2021 hiihtokeskus Purnussa

Ski Out suksitestipäivä 6.2.2021 hiihtokeskus Purnussa

Tervetuloa testaamaan laskettelusuksia!

Ski Out -myymälällä on testilaskupäivä ensi lauantaina Purnussa Hartolassa. Purnussa on kolme pitkää rinnettä avoinna. Tule perehtymään suksiuutuuksiin, keskustelemaan parhaista juuri sinulle sopivista vaihtoehdoista, ja siitä sukset alle testiin.

Testaajat saavat mukavan edun ostoksista skiout.fi-nettikaupassa tai Hollolan myymälässä Messiläntie 40.

Paikalla on Ski Out -tiimi kauppias Juha ja Pete. Mukana suksipatteristo merkeiltä Head ja Elan.
Lauantai 6.2. klo 10-15, hiihtokeskus Purnu, Tohtaantie 68, 19850 Putkijärvi

Tavataan Purnussa! ❄️ </div>

Varpaat ja näpit jäässä?

Varpaat ja näpit jäässä?

Varpaat ja näpit jäässä?

Kiva juttu tämä talvi, mutta eihän tuolla ulkona ja rinteessä tai pyörän selässä pysty pitkään olemaan.

Pystyy kyllä, älä huoli. Tähän on olemassa helppoja ratkaisuja. Näitä on tulossa lisää, jos joku koko on loppu.

Heat Experience akkukäyttöiset lämpörukkaset

Heat Experience akkukäyttöiset lämpöhansikkaat

Heat Experience akkukäyttöiset lämpöpohjalliset

Thermic Powersock akkukäyttöiset lämpövillasukat

Head suksitestiviikot Ski Out Hollola 19.1.-5.2.2021

Head suksitestiviikot Ski Out Hollola 19.1.-5.2.2021
Head suksitestiviikot Ski Out Hollola 19.1.-5.2.2021

Tule testaamaan Headin laatusuksia Messilään. Meillä on Ski Out Bike myymälässä testipatteristo rinnesuksia.

Miten homma toimii?
Tule Ski Out Bikeen Messiläntie 40, Valtatie 12:lta noin 200 metriä Messilään päin.
Suksia on rajallinen määrä ja yhtä paria voi testata 2-3 tuntia. Mikäli meillä on paikalla sinua kiinnostavat sukset, jätät meille henkkarit pantiksi ja saat sukset mukaan Messilän rinteeseen. Sukset voi noutaa ja palauttaa arkisin klo 10-18 ja viikonloppuisin klo 10-16.

Somepostaus testauksesta 
Rinteestä toivomme somepostauksia instagramiin merkinnöillä #headski #headsuksitestaus @skioutfinland. Voit myös lähettää meille lyhyen videon, jossa kerrot fiilikset suksista ja jaamme sen meidän somekanavissamme. 
Arvomme kaikkien testaajien somepostausten kesken viisi Headin yllätystuotetta helmikuun toisella viikolla. Voittajat kerrotaan instassa.

Suksien testaus alkaa heti!
Sukset ovat meillä 5.2. saakka. 
Arkisin klo 10-18, viikonloppuisin klo 10-16.

Tervetuloa testailemaan!
Head ja Ski Out Bike

Ski Out Biken tiistain maastopyörälenkit syksy 2020


Tiistain maastopyörälenkit / Ski Out Bike

Rikun vetämät tiistailenkit ovat edelleen keränneet innostuneita lamppulenkkiläisiä, joten vedetäänpä tuonne jouluun asti Ski Out Biken tiistailenkit. Samat tutut heput ryhmänvetäjinä. Olet tervetullut ohjatuille matalan kynnyksen maastopyörälenkeille periaatteella ”tule sellaisena kuin olet”. Liity joukkoomme, jos olet jo aiemmin tutustunut maastopyöräilyyn, koska ajamme pimeässä ja liukkaassa metsässä.

Missä?
Lenkki alkaa Ski Out & Bike -myymälän edestä Hollolan Salpakankaalla. Osoite Messiläntie 40 15860 Hollola. Lenkit ajetaan Hollolan ja Lahden maastoissa.

Milloin?
Tiistaisin klo 18 aina jouluun saakka - säävarauksella. Kokoontuminen 17.45–18.00. Lenkki kestää noin 2 tuntia. Jos olet lähdössä ensimmäistä kertaa syksyiselle maastolenkille, tulethan jo 17.30, niin Ski Outin kaverit tsekkaavat satulan korkeuden ja renkaiden ilmanpaineet.

Kenelle?
Kenelle tahansa, joka haluaa treenata porukassa, tutustua maastopyöräilyyn ja kohottaa samalla kuntoa. Ikärajaksi olemme määritelleet 16 vuotta ja alaikäisille toivotaan mukaan kaveria tai aikuista.

Millä ajetaan ja mitä mukaan?
Oma maastokelpoinen fillari etu- ja takavalolla, pyöräilykypärä & omat varusteet, myös juomapullo. Hyvä on suojata silmät ajolaseilla. Omat vapaa-ajan vakuutukset tietysti kunnossa. Meillä on tapahtumavakuutus yrityksen puolesta.
Ota taskuusi mukaan henkkarit tai kopio niistä ja laita kännykääsi ICE-numeroksi läheisen numero. Kun emme kerää ihmisten nimiä eikä tunneta teitä kaikkia, on hyvä varmistaa itse tietonsa mukaansa, jos jotain kuitenkin sattuisi. Terveenä lenkeille ja turvavälit on huomioitava.
Siinä se!

Ilmoittautuminen?
Pyrimme pitämään lenkkiporukan suunnilleen 30-henkisenä. Toivomme, että ilmoittaudut ennakkoon Facebookissa tapahtuman sivulla valitsemalla Osallistun, niin kaverit tietävät ketkä ovat lenkille tulossa.

Mikäli on toivottoman huono keli (mitä Rikun tuntien ei ole olemassa), jätetään lenkki väliin ja palataan asiaan seuraavana tiistaina. Tämä ilmoitetaan FB:ssa samana iltapäivänä.

Kuka ohjaa?
Lenkkejä organisoi & vetää Riku Tynkkynen aka baycityfatbiker @IG, joka lenkit myös pääosin vetää. Peränpitäjä ja letkan välivetäjä ovat yleensä Janne & Janski ja välillä Ski Outin Pete.

Some
Lenkin lähdöstä kuvataan usein video tai kuvaa pihalta, kun porukka on koossa. Lenkin aikana voidaan ottaa yhteiskuva tai videokuvaa. Mikäli et halua näkyä meidän somessa näissä kuvissa, ilmoitathan sen ja huomioimme sen kuvaustilanteessa. Erittäin nastaa on, jos laitat lenkiltä kuvia tai videoita.
#skioutbike #tiistailenkit #tiistaionlenkkipäivä #skioutfinland

Palautteet
Voit laittaa meille palautetta, jos tuntuu että on jotain mitä viestiä. Sen voit lähettää meilitse arja@skiout.fi tai viestillä alla olevaan numeroon ja mieluiten kertoa heti Rikulle.

Järjestäjä Ski Out & Bike / 0500 442 442 ja Riku/Pixklinik
Tervetuloa!