Uutiset ja tapahtumat

Alehintaan Kona WO 2022 fatbike

Alehintaan Kona Wo 2022 fatbike

Alet jatkuu

Kona WO 2022 fatbike on nyt alessa 1499 €

Fätillä ajat läpi vuoden missä vaan. Lumi, loska, hiekka, kallio, neulaspolut, asfaltti; siinä muutamat alustat joilla rullailla.

Mikäli tilaat pyörän nettikaupasta, tarjoamme sinulle kaupan päälle Matkahuollon toimituksen kotiin.

Kesäalessa Kona Process 134 AL 29 täysjousitettu maastopyörä hintaan 2499,-

Kesäalessa Kona Process 134 AL 29 täysjousitettu maastopyörä

Kesäalessa myös Kona Process 134 AL 29 2022 täysjousitettu maastopyörä

Hinnasta raapaistiin -14 %, joten alehinta on 2499 € (sh. 2899)!

Process 134 on erittäin monipuolinen täpäri järkevään hintaan. Ajamisen kannalta ratkaiseviin osiin on panostettu, jotta ajotuntuma on paras mahdollinen. Uusi Shimanon Deore 11-vaihteinen voimansiirto tekee kiipeämisestä nopeampaa ja RockShox Recon RL etuhaarukka 140 mm joustolla yhdessä RockShox Deluxe Select takaiskarin kanssa tekevät epätasaisessa maastossa ajamisesta pehmeämpää.

WTB ST i30 TCS 2.0 vanteet ovat vahvat ja kevyet, joten isot renkaat pyörivät hyvin ja kääntyvät kevyesti. Hyvän pidon antavilla Maxxis Minion ja Dissector -renkailla ajat huoletta pehmeilläkin pohjilla. Kauden 2022 maasturissa on uusittu keskiö sekä jarrujärjestelmä.

Huom! Tilaa polkimet erikseen.

Kesäalessa Kona Kahuna 2022 hintaan 1199,-

Kesäalessa Kona Kahuna 2022 hintaan 1199,-

Heinäkuun alessa on laadukas keulajousitettu Kona Kahuna 2022 maastopyörä!

sh. 1299,- ➡️ 1199,-

Jos tilaat nettikaupasta, saat kaupan päälle ilmaisen Matkahuollon kotitoimituksen.

Kun tiedät täsmälleen mitä haluat maastopyöräkaupoilla ja olet valmis sijoittamaan kohtuullisen summan pyörään - ole hyvä, tässä on Kahuna. Kahuna sopii moneen maastoon ja teille, ajat sillä lenkit, huviajot ja työmatkat.

Konan menestyspyörä Kahunasta löytyy mm. 100 mm keulajousto, Shimano Deore 12-vaihteinen voimansiirto, Shimanon hydrauliset levyjarrut sekä nopeasti rullaavat Maxxis Forekaster -renkaat. Vaijeriviennit on tehty sisäisesti, joten runko on huolitellun siistin näköinen. Uuden kauden malli on väritykseltään tyylikäs samppanja turkooseilla yksityiskohdilla.

Täydellinen paketti!

Kesäalessa Kona Mahuna 2022 hintaan 849,-

Kesäalessa Kona Mahuna 2022 hintaan 849,-

Heinäkuun aleen tuli lisää pyöriä!
Näppärä ja edullinen Kona Mahuna 2022 jäykkäperäinen maastopyörä on nyt entistäkin edullisempi.
sh. 949,- ➡️ 899,- ‼️

Jos tilaat nettikaupasta, saat kaupan päälle ilmaisen Matkahuollon kotitoimituksen.

Konan menestyspyörä, edullinen ja laadukas Mahuna, jatkaa kaudella 2022 upeassa metallisen kiiltävässä sinisessä värissä. Mahuna sopii moneen maastoon ja teille, ajat sillä lenkit, huviajot ja työmatkat.

Mahunasta löytyy muun muassa: RockShox Judy Silver TK Solo Air 100 mm joustohaarukka, Shimano Deore 11-vaihteinen voimansiirto sekä 11-51t rataspakka, Shimanon hydrauliset levyjarrut, ja nopeasti rullaavat Maxxis Forekaster -renkaat. Vaijeriviennit on tehty sisäisesti, joten runko on huolitellun siistin näköinen. Täydellinen paketti!

“The Kona Mahuna is a solid, playful hardtail for a great price”
– Bicycling Mag

Kona Kahunat heinäkuun alessa!!

Heinäkuun alessa lisää fillareita‼️

Heinäkuun alessa lisää fillareita!

Erittäin pätevä jäykkäperäinen maasturi Kona Kahuna nyt alehintaan 1234,- (sh. 1299,-).
Jos tilaat Kahunan verkkokaupasta, saat pyörän Matkahuollon kotijakeluna ilman lähetyskuluja.
Tervetuloa ostoksille

Kaikki loput GT-pyörät -20 %!

Kaikki loput GT-pyörät -20 %

Moikka

Kaikki loput GT-fillarit on alessa!
Suositushinta -20 %

Alennushinnat myymälässä ja verkkokaupassa skiout.fi.

Ole nopea, näitä ei ole montaa.

✅ </div> " width="16" height="16">

Ski Out Biken toukokuun iisit tiistailenkit 2022

Ski Out Biken toukokuun iisit tiistailenkit 2022

Ski Out Biken toukokuun iisit tiistailenkit 2022

Meille on tullut kyselyitä, onko mahdollista järjestää ihan aloittelijoille ekoja lenkkejä. Kyllä on!

Toukokuun lenkit 24.5. ja 31.5. on tarkoitettu uusille maastopyöräilijöille tai jotka kokevat kaipaavansa kesän aluksi erityisen helppoa ja rauhallista ohjattua lenkkiä. Perinteiset lenkit alkavat 7.6.

Toukokuun lenkit on tosi rauhallista ja helppoa menoa. Enemmän taukoja ja jaettuja vinkkejä. Ajetaan enimmäkseen ulkoilureittejä, toki myös polkuja. Lenkit sopivat ajoittelijoille.

Klikkaa FB-tapahtumaan "osallistun" ja tulethan paikalla jo hyvissä ajoin, jotta ehditään tarvittaessa tsekata ajoasento, satulan säätö jne. kuntoon ja vähän jutella ennakkoon. Hyvä olisi saapua 17.30–17.40. Lähtö klo 18 Ski Out Biken myymälältä, Messiläntie 40, Hollola.

Lue hyvissä ajoin ennen lenkkiä tämä info! >>

Ski Out Biken ohjatut tiistailenkit kesä 2022

Ski Out Biken ohjatut tiistailenkit kesä 2022

Ski Out Biken tiistailenkit kesä 2022

Sellaisella asialla ollaan liikenteessä, että #tiistailenkit ovat taas täällä!

Tervetuloa ilmaisille tiistailenkeille 7.6. alkaen. Lähtö Ski Out Bike Messiläntie 40, klo 18. Tarkemmat tiedot tapahtumissa. Ja taas mennään!
Terkuin Riku & Ski Out Bike

Ensimmäistä kertaa tulossa Ski Out Biken tiistailenkille?
Olet tervetullut ohjatuille matalan kynnyksen ilmaisille maastopyörälenkeille periaatteella ”tule sellaisena kuin olet”.

Missä?
Lenkki alkaa Ski Out Bike -myymälän edestä Hollolan Salpakankaalla. Osoite Messiläntie 40 15860 Hollola. Lenkit ajetaan Hollolan ja Lahden maastoissa.

Milloin?
Kesätiistaisin klo 18, säävarauksella. Kokoontuminen 17.45–18.00. Lenkki kestää noin 2 tuntia. Lenkin helppous tai teknisyys kerrotaan kunkin tiistain tapahtumakuvauksessa, joten tsekkaa aina maanantaisin tapahtumasta millaista menoa on tarjolla.
Jos olet lähdössä ensimmäistä kertaa maastolenkille, tulethan jo 17.30, niin voit pyytää Ski Out Biken kavereita tsekkaamaan satulan korkeuden ja renkaiden ilmanpaineet.

Kenelle?
Kenelle tahansa, joka haluaa ulkoilla mukavassa porukassa, tutustua maastopyöräilyyn ja kohottaa samalla kuntoa. Ikärajaksi olemme määritelleet 16 vuotta ja alaikäisille toivotaan mukaan kaveria tai aikuista. Lisäksi on hyvä olla hieman kokemusta maastossa ajamisesta.

Millä ajetaan ja mitä mukaan?
Oma huollettu maastokelpoinen fillari etu- ja takavalolla, pyöräilykypärä & omat varusteet, myös juomapullo! Hyvä on suojata silmät ajolaseilla. Omat vapaa-ajan vakuutukset tietysti kunnossa. Meillä on tapahtumavakuutus yrityksen puolesta.

Ota taskuusi mukaan henkkarit tai kopio niistä ja laita kännykääsi ICE-numeroksi läheisen numero. Koska emme kerää ihmisten nimiä eikä tunneta jokaista, on hyvä varmistaa itse tietonsa mukaansa, jos jotain kuitenkin sattuisi.
Siinä se!

Ilmoittautuminen?
Pyrimme pitämään lenkkiporukan suunnilleen 20-30-henkisenä. Toivomme, että ilmoittaudut ennakkoon Facebookissa tapahtuman sivulla valitsemalla Osallistun, niin kaverit tietävät ketkä ovat lenkille tulossa.
Mikäli on toivottoman huono keli, jätetään lenkki väliin ja palataan asiaan seuraavana tiistaina. Tämä ilmoitetaan FB:ssa samana iltapäivänä.

Kuka ohjaa?
Lenkkejä organisoi & vetää Riku Tynkkynen aka baycityfatbiker @IG. Peränpitäjä ja letkan välivetäjä nimetään lenkkiä ennen vakioporukasta.

Some
Lenkin lähdöstä kuvataan usein video tai kuvaa pihalta, kun porukka on koossa. Lenkin aikana voidaan ottaa yhteiskuva tai videokuvaa. Mikäli et halua näkyä meidän somessa näissä kuvissa, ilmoitathan sen ja huomioimme sen kuvaustilanteessa.

Erittäin nastaa on, jos laitat lenkiltä kuvia tai videoita.
#skioutbike #tiistailenkit #tiistainmaastopyörälenkit #tiistaionlenkkipäivä

Palautteet
Voit laittaa meille palautetta, jos tuntuu että on jotain mitä viestiä. Sen voit lähettää meilitse [email protected] tai viestillä alla olevaan numeroon ja mieluiten kertoa heti Rikulle.

Järjestäjä Ski Out Bike / 0500 442 442 ja Riku / 040 8682 524.
Tervetuloa mukaan!