Uutiset ja tapahtumat

Varpaat ja näpit jäässä?

Varpaat ja näpit jäässä?

Varpaat ja näpit jäässä?

Kiva juttu tämä talvi, mutta eihän tuolla ulkona ja rinteessä tai pyörän selässä pysty pitkään olemaan.

Pystyy kyllä, älä huoli. Tähän on olemassa helppoja ratkaisuja. Näitä on tulossa lisää, jos joku koko on loppu.

Heat Experience akkukäyttöiset lämpörukkaset

Heat Experience akkukäyttöiset lämpöhansikkaat

Heat Experience akkukäyttöiset lämpöpohjalliset

Thermic Powersock akkukäyttöiset lämpövillasukat

Head suksitestiviikot Ski Out Hollola 19.1.-5.2.2021

Head suksitestiviikot Ski Out Hollola 19.1.-5.2.2021
Head suksitestiviikot Ski Out Hollola 19.1.-5.2.2021

Tule testaamaan Headin laatusuksia Messilään. Meillä on Ski Out Bike myymälässä testipatteristo rinnesuksia.

Miten homma toimii?
Tule Ski Out Bikeen Messiläntie 40, Valtatie 12:lta noin 200 metriä Messilään päin.
Suksia on rajallinen määrä ja yhtä paria voi testata 2-3 tuntia. Mikäli meillä on paikalla sinua kiinnostavat sukset, jätät meille henkkarit pantiksi ja saat sukset mukaan Messilän rinteeseen. Sukset voi noutaa ja palauttaa arkisin klo 10-18 ja viikonloppuisin klo 10-16.

Somepostaus testauksesta 
Rinteestä toivomme somepostauksia instagramiin merkinnöillä #headski #headsuksitestaus @skioutfinland. Voit myös lähettää meille lyhyen videon, jossa kerrot fiilikset suksista ja jaamme sen meidän somekanavissamme. 
Arvomme kaikkien testaajien somepostausten kesken viisi Headin yllätystuotetta helmikuun toisella viikolla. Voittajat kerrotaan instassa.

Suksien testaus alkaa heti!
Sukset ovat meillä 5.2. saakka. 
Arkisin klo 10-18, viikonloppuisin klo 10-16.

Tervetuloa testailemaan!
Head ja Ski Out Bike

Ski Out Biken tiistain maastopyörälenkit syksy 2020


Tiistain maastopyörälenkit / Ski Out Bike

Rikun vetämät tiistailenkit ovat edelleen keränneet innostuneita lamppulenkkiläisiä, joten vedetäänpä tuonne jouluun asti Ski Out Biken tiistailenkit. Samat tutut heput ryhmänvetäjinä. Olet tervetullut ohjatuille matalan kynnyksen maastopyörälenkeille periaatteella ”tule sellaisena kuin olet”. Liity joukkoomme, jos olet jo aiemmin tutustunut maastopyöräilyyn, koska ajamme pimeässä ja liukkaassa metsässä.

Missä?
Lenkki alkaa Ski Out & Bike -myymälän edestä Hollolan Salpakankaalla. Osoite Messiläntie 40 15860 Hollola. Lenkit ajetaan Hollolan ja Lahden maastoissa.

Milloin?
Tiistaisin klo 18 aina jouluun saakka - säävarauksella. Kokoontuminen 17.45–18.00. Lenkki kestää noin 2 tuntia. Jos olet lähdössä ensimmäistä kertaa syksyiselle maastolenkille, tulethan jo 17.30, niin Ski Outin kaverit tsekkaavat satulan korkeuden ja renkaiden ilmanpaineet.

Kenelle?
Kenelle tahansa, joka haluaa treenata porukassa, tutustua maastopyöräilyyn ja kohottaa samalla kuntoa. Ikärajaksi olemme määritelleet 16 vuotta ja alaikäisille toivotaan mukaan kaveria tai aikuista.

Millä ajetaan ja mitä mukaan?
Oma maastokelpoinen fillari etu- ja takavalolla, pyöräilykypärä & omat varusteet, myös juomapullo. Hyvä on suojata silmät ajolaseilla. Omat vapaa-ajan vakuutukset tietysti kunnossa. Meillä on tapahtumavakuutus yrityksen puolesta.
Ota taskuusi mukaan henkkarit tai kopio niistä ja laita kännykääsi ICE-numeroksi läheisen numero. Kun emme kerää ihmisten nimiä eikä tunneta teitä kaikkia, on hyvä varmistaa itse tietonsa mukaansa, jos jotain kuitenkin sattuisi. Terveenä lenkeille ja turvavälit on huomioitava.
Siinä se!

Ilmoittautuminen?
Pyrimme pitämään lenkkiporukan suunnilleen 30-henkisenä. Toivomme, että ilmoittaudut ennakkoon Facebookissa tapahtuman sivulla valitsemalla Osallistun, niin kaverit tietävät ketkä ovat lenkille tulossa.

Mikäli on toivottoman huono keli (mitä Rikun tuntien ei ole olemassa), jätetään lenkki väliin ja palataan asiaan seuraavana tiistaina. Tämä ilmoitetaan FB:ssa samana iltapäivänä.

Kuka ohjaa?
Lenkkejä organisoi & vetää Riku Tynkkynen aka baycityfatbiker @IG, joka lenkit myös pääosin vetää. Peränpitäjä ja letkan välivetäjä ovat yleensä Janne & Janski ja välillä Ski Outin Pete.

Some
Lenkin lähdöstä kuvataan usein video tai kuvaa pihalta, kun porukka on koossa. Lenkin aikana voidaan ottaa yhteiskuva tai videokuvaa. Mikäli et halua näkyä meidän somessa näissä kuvissa, ilmoitathan sen ja huomioimme sen kuvaustilanteessa. Erittäin nastaa on, jos laitat lenkiltä kuvia tai videoita.
#skioutbike #tiistailenkit #tiistaionlenkkipäivä #skioutfinland

Palautteet
Voit laittaa meille palautetta, jos tuntuu että on jotain mitä viestiä. Sen voit lähettää meilitse arja@skiout.fi tai viestillä alla olevaan numeroon ja mieluiten kertoa heti Rikulle.

Järjestäjä Ski Out & Bike / 0500 442 442 ja Riku/Pixklinik
Tervetuloa!

 

Mitä - miksi 2021 pyörämalleista on saatavissa vasta tiettyjä malleja ja kokoja?

Mitä - miksi 2021 pyörämalleista on nyt saatavissa vain tiettyjä malleja ja kokoja?

Tässä vähän taustaa, miksi näin.
Poikkeuksellinen kevät aiheutti sekä pyöräilyharrastuksen kovan kasvun että tehtaille haasteita osien & runkojen saatavuuksien kanssa. Tehtaat tuottavat linjat punaisina uusia malleja ja niiden tuotantoihin on suunniteltu tietyt mallit ja koot tarkasti, joten valmistajat ja maahantuojat tuuttaavat pyöriä tulemaan sitä mukaa, kun niitä linjoilta Euroopan varastoihin saadaan. Me kauppiaat olemme tehneet ennakko-ostot ensi kesään saakka, joten pyöriä tulee ennakkosuunnitelmien mukaisesti. Osaa pyöristä pystyy tilaamaan kauden aikana ennakoiden lisäksi. Luvassa on uusia pyöriä pitkin syksyä, talvea ja kevättä.

Tarvikkeiden kysyntä on kasvanut pyöräilyn lisääntymisen myötä, joten niidenkin saanti on välillä haasteellista. Aikaa saattaa kulua normaalin viiden arkipäivän sijaan kuukausia. Sama koskee mahdollisia reklaamatioita eli osien tai joissain tapauksissa runkojen saanti voi viedä useamman kuukauden. Ylipäänsä nykytilanne vaikuttaa myös jonkin verran rahtiliikenteeseen eli on viiveitä myös toimitusajoissa kuljetuksen takia. Siksi.

Ski Out Bike myymälän väki syksy 2020

Ski Out Biken henkilöt syksy 2020

Moi

Meidän kanssamme asioit, kun tulet myymälään, soitat tai lähetät viestiä meilillä tai mitä tahansa sosiaalisen median kanavaa käyttämällä. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.

Kauppias Juha on pitkän linjan urheilukauppias ja maanviljelijä.

Pyry on myyjä ja suksihuollon asiantuntija.

Petri on myyjä ja pyörähuollon asiantuntija.

Natalie hoitaa nettikauppatilaukset maailmalle, vie tuotteet järjestelmään, myy ja hoitaa digiaspaa.

Arja on toimitusjohtaja ja vastaa nettikaupasta, digiaspasta, viestinnästä & somesta ja back officesta.

Heidi tekee etänä tuotetietoja nettikauppaan projektiluontoisesti.
Tällä porukalla pyöritämme myymälää ja nettikauppaa.

Nähdään!
https://www.skiout.fi

Ski Out Biken tiistain maastopyörälenkki 9.6.2020Tiistailenkillä oli tänään 9.6. parisenkymmentä polkijaa. Riku alusti lenkin speksit ja sinne he lähtivät Pikku-Tiilijärvelle ja Tiirismaan kiertoon. Lenkki on matalan kynnyksen lenkki, jossa kaveria ei jätetä ja mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat ajaa maltillisen lenkin. Ilmoittaudu FB:ssa Ski Out & Biken tapahtumassa Tiistailenkit.

Ski Out Biken tiistain maastopyörälenkit läpi kesän. Startti klo 18 myymälän edestä, Messiläntie 40.

Tervetuloa mukaan

Kiitos asiakkaille talvesta & keväästä ja hyvää kesää 2020

 

Ihmiseltä ihmiselle

Heti alkuun iso kiitos. Kun talvi oli kokonaisuudessaan erikoisin ikinä, elettiin yli puolen Suomen lähes lumetta ja kevättalvesta iski pandemia. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme – sinua: selvisimme läpi talvesta ja keväästä nyt alkaneeseen kesään.

Tämä kaikki pistää miettimään. Kirkastuu entistä selvemmin, miksi tätä tehdään. Kun itse tutustuin kauppiaaseen vajaa viisi vuotta sitten, kysyin mikä suksimyyjän hommassa on parasta. Juha sanoi heti: meillä on ihan hemmetin mukavia asiakkaita. Pari vuotta sitten muutin kokonaan Hollolaan Juhan luokse ja siirryin yritykseen kokoaikaiseksi työntekijäksi. Tajusin tämän käytännössä – me emme vain myy pyöriä ja suksia vaan kohtaamme ihmisiä kivijalkamyymälässä, puhelimessa ja digitaalisesti eri kanavissa, ja autamme heitä löytämään oikeat liikkumisvälineet. Tämä ei ole vain rahan ja tavaran vaihtoa vaan ihmisten kohtaamisia.

Meillä tässä hommassa ehdottomasti tärkeintä on ihmiset. Mikäli olet seurannut meidän some-kanavia, olet nähnyt (ja saattanut itsekin siellä esiintyä) kuvissa ihmisiä urheiluvälineiden kanssa. Laadukas pyörä on laadukas pyörä, mutta siihen liittyy jokin tarve, jonka takia asiakas on tullut etsimään sopivaa. Usein asiakkaat kertovat hankintaan liittyen asioita, jotka sitten kirjoitan luvan kanssa lyhyesti kuvan yhteyteen. Meille myös lähetetään kuvia rinteestä tai fillarilenkiltä. Se lämmittää aina. Monesta asiakkaasta on tullut kanta-asiakas, kaveri ja ystäväkin. Jopa meilivaihdossa on monista verkkokauppa-asiakkaista ja tuotteista kyselijöistä tullut tuttuja.

Meidän missionamme on auttaa ihmisiä liikkumaan ulkona läpi vuoden, voimaan paremmin, parantamaan kuntoa, liikkumaan ja harrastamaan. Olemme erikoisliike ja lajeiksi on valittu laskettelu & lautailu, maastohiihto, sauvakävely ja polkujuoksu sekä pyöräily.

Meidän arvomme ovat aitous, vastuunkanto, rohkeus ja ystävällisyys.

Kevät alkoi todella ajoissa ja keikutteli tulemaan auringon ja räntäsateenkin merkeissä. Kun koko maailma on haasteessa, voimme vain pitää huolta itsestämme ja toisistamme. Suomalaisilla on tämä upea, puhdas luonto ja tilaa missä liikkua. Odotukset hyvästä kesästä ja ensi talvesta & lumesta ovat toiveikkaat.
Arja

Toivotamme sinulle ja läheisillesi ihanaa kesää!

Kauppias Juha, Pyry, Pete ja Arja & kesätyöntekijät

Ski Out Biken tiistain maastopyörälenkit 2.6.2020 alkaen

Ski Out Biken tiistain maastopyörälenkit


Olet jälleen tervetullut ohjatuille matalan kynnyksen maastopyörälenkeille periaatteella ”tule sellaisena kuin olet”. Liity joukkoomme, olet sitten aloittelija tai maastokonkari.

Missä?
Lenkki alkaa Ski Out & Bike -myymälän edestä Hollolan Salpakankaalla. Osoite Messiläntie 40 15860 Hollola. Lenkit ajetaan Hollolan ja Lahden maastoissa.

Milloin?
Tiistaisin klo 18 aina syksyyn saakka. Kokoontuminen 17.45–18.00. Lenkki kestää noin 1,5–2 tuntia. Jos lenkki on pidempi eli lähemmäs kaksi tuntia, kerromme sen etukäteen.

Jos olet lähdössä ensimmäistä kertaa maastolenkille, tulethan jo 17.30, niin Ski Outin kaverit tsekkaavat satulan korkeuden ja renkaiden ilmanpaineet.

Kenelle?
Kenelle tahansa, joka haluaa treenata porukassa, tutustua maastopyöräilyyn ja kohottaa samalla kuntoa. Ikärajaksi olemme määritelleet 16 vuotta ja alaikäisille toivotaan mukaan mieluiten aikuista tai kaveria.

Millä ajetaan ja mitä mukaan?
Oma maastokelpoinen fillari ja pyöräilykypärä & omat varusteet, myös juomapullo. Hyvä on suojata silmät ajolaseilla. Omat vapaa-ajan vakuutukset tietysti kunnossa. Meillä on tapahtumavakuutus yrityksen puolesta.

Ota taskuusi mukaan henkkarit tai kopio niistä ja laita kännykääsi ICE-numeroksi läheisen numero. Kun emme kerää ihmisten nimiä eikä tunneta teitä kaikkia, on hyvä varmistaa itse tietonsa mukaansa, jos jotain kuitenkin sattuisi.

Terveenä lenkeille ja turvavälit on huomioitava.
Siinä se!

Ilmoittautuminen?
Pyrimme pitämään lenkkiporukan suunnilleen 30-henkisenä. Ensimmäinen lenkki kertoo paljon. Toivomme, että ilmoittaudut ennakkoon Facebookissa tapahtuman sivulla valitsemalla Osallistun, niin kaverit tietävät ketkä ovat lenkille tulossa. Mikäli porukka kasvaa liian suureksi, tulee ilmoittautuminen jatkossa pakolliseksi.

Mikäli on huono keli eli sataa kunnolla, jätetään lenkki väliin ja palataan asiaan seuraavana tiistaina. Tämä ilmoitetaan FB:ssa samana iltapäivänä.

Kuka ohjaa?
Tänä kesänä lenkkejä organisoi Riku Tynkkynen, joka lenkit myös pääosin vetää. Peränpitäjät ja letkan välivetäjät vaihtelevat.

Järjestäjä Ski Out & Bike / 0500 442 442
Tervetuloa

Ski Out & Biken kesätyöntekijät kesä 2020

Ski Out & Bike kesätyöntekijät 2020

Olemme erittäin iloisia, että meillä on mukava porukka auttamassa myymälässä sekä nettikaupassa.

Heidi oli meidän harjoittelija alkuvuoden ja jatkaa nyt verkkokauppatuotteiden parissa. Natalie liittyi seuraamme pari viikkoa sitten ja huolehtii tuotteet järjestelmään & myymälään sekä auttaa nettikauppatilausten kanssa. Viime kesästä tutut veljekset Otto & Onni ovat erittäin hyvät apuveijarit myymälässä, huollossa ja verkkokauppatilausten pakkauksessa. Tällä porukalla saamme pidettyä hommat kunnossa kiireiseenkin aikaan. 

Somessa on kesän aikana tulossa esittelyvideot heistä kaikista.