Uutiset ja tapahtumat

Nuorten urheilun tukeminen - Lahden Pelicans C-tyttöjen salibandy-joukkue 2020

Nuorisourheilun tukeminen - Ski Out & Bike tukee Lahden Pelicans salibandyn C-tyttöjä 2019-2020

Ski Out & Bike tukee Pelicansin C-tyttöjen säbäjoukkuetta.
Joukkue pelaa C-tyttöjen SM-sarjaa, joka on kovin tasainen tällä hetkellä. Olemme sarjassa 4. sijalla ja sarjassa pelaa 10 joukkuetta. Pelit ovat olleet erittäin tasaisia, tiukkoja ja jännittäviä ja seuraavat pelit meillä on Helsingissä Mosahallissa sunnuntaina 23.2. Vastaan saamme tuolloin SBS Wirmo/Maskun ja FBC Loiston.

Tavoitteenamme tänä vuonna meillä on päästä sijoille 5-7, joten olemme edenneet oikein kivasti tavoitteisiin nähdeni. Vajaa puolet otteluista on pelattu. Viime vuonna, samassa sarjassa päädyimme sijalle 9. Ottelut ovat kovia ja tiukkoja ja tytöillämme on hienoja onnistumisia, toki pettymyksiäkin jo matkassa. Pahoja loukkaantumisia ei ole onneksi tole tullut, muutamia nilkkoja lukuunottamatta.

Valmentajat treenauttavat tyttöjä ammattitaitoisesti, kolme kertaa viikossa ja monella tytöllä on tähän vielä leirejä ja muitakin harrastuksia lisänä. Peliviikonloppuja on noin kerran kuussa. Muutamat tytöt joukkueestamme ovat käyneet myös Pelicans SB A/B-tyttöjen peleissä mukana.

Loppukauteen toivomme iloista peli-intoa jokaiselle tytölle, ilman loukkaantumisia ja sairastumisia, ja onnistuneita pelejä ja pelireissuja koko joukkueelle.

Terveisin Kati Töyrylä
Pelicans SB C-tyttöjen yksi huoltaja ja somettaja

Kiitos Kati ja tsemppiä tytöille toivottelee Ski Out & Bike

Nuorten urheilun tukeminen - Lahden Mailaveikkojen C-tyttöjen pesäpallojoukkue 2019-2020

Nuorten urheilun tukeminen - Lahden Mailaveikkojen C-tyttöjen pesäpallojoukkue 2019-2020

Ski-Out Bike on tukenut jo muutaman vuoden pesäpallon LMV C-tyttöjä.

2019-kaudella Lahden Mailaveikkojen tytöt osallistuivat C-tyttöjen SM-karsintaan ja olivat lohkon kakkosia. Kakkosina saivat suoraan kilpasarjan paikan Hyvinkään nuorisoleirille. Leirillä sijoitus 15. SM-sarjassa. Mahtava joukkue tyttöjä oli kasassa ja hieno sijoitus!

Joukkue Facebookissa

Joukkue Instagramissa

Nuorten urheilun tukeminen - freestyle-harrastaja Jonnathan Nummelin 2020

Nuorten urheilun tukeminen - freestyle-harrastaja Jonnathan Nummelin 2020

Ski Out ja Line & Full Tilt tukevat freestylen nuorta lupausta Jonnathan Nummelinia. Tässä Jonnathanin kuulumisia.

13-vuotias Jonnathan käy Rukalla yläkoululeiriä ja siihen sisältyy neljä vajaan viikon mittaista leirijaksoa. Leirijaksoja on jo kolme takanapäin, ensimmäinen oli lokakuun loppupuolella, toinen joulukuun alkupuolella ja kolmas tammikuussa. Lisäksi joululomalla Jonnathan oli Rukalla laskemassa omatoimisesti. Tietysti lähirinteissä Messilä & Talma laskeminen on tärkeää treeniä - Talma marraskuusta alkaen ja Messilä joulukuusta alkaen. Messilän street-rinteen aukeamista on Jonnathanin osalta odotettu malttamattomasti. Toivottavasti kelit muuttuvat talvisemmiksi ja saataisiin sekin rinne aukaistua! 


Rukan leirien ja omatoimisen laskemisen lisäksi Jonnathan on osallistunut LHS:n freestyleryhmän harjoituksiin niin trampoliineilla kuin rinteissä. Neljäs leirijakso on maaliskuussa/huhtikuussa.

Jonnathanilla on suunnitelmissa osallistua SM-sarjan kisoihin rookie-sarjassa, jossa Jonnathan laskee ensimmäistä vuotta ja kaikista nuorimmassa ikäluokassa. Tsemppiä Jonnathanille!

Vannoutunut Cannondale-kuski

Cannondale Moterra 1 2020 vakuutti Petterin

Kanta-asiakkaamme Petteri Nopsanen on vannoutunut Cannondale-kuski. Uusin hankinta on hänen viides Cannondale-pyöränsä.

Miksi Cannondale? "Cannondalen rungot on aina istuneet minulle hyvin, niiden geometria on ollut sopiva. On aina löytynyt kaikin tavoin sopiva pyörä."

Miksi Cannondale Moterra 1 2020?
"Ajan metsässä teknisiä polkuja useampia lenkkejä viikoittain. Haluan ajaa täysjousitetulla sähkömaasturilla. Aiempi Moterra Neo 3 oli hyvä pyörä, nyt vaihdan taas astetta tehokkaampaan: tasokas iskunvaimennus, 625 Wh akku ja parempi avustus."

Petteri tuunasi itse pyöränsä jo myymälässä vaihtamalla ohjaustangon aiemmin hankkimaansa. Kauppias kiittää ja kumartaa ja onnittelemme erittäin upeasta pyörästä!

#ridecannnondale
#cannondalemoterra1
#skioutbike

Graveleita joka lähtöön!


Graveleita joka lähtöön!

Gravel on monipuolinen läpi vuoden ajettava pyörä. Se on helposti muunneltavissa ja varustettavissa. Leveämmällä rengastuksella painelet pyörällä talvisissa olosuhteissa. ❄️☀️
Moni on hankkinut gravelin työmatkapyöräksi.

Tervetuloa tutustumaan näihin myymälässä löytyviin malleihin:
Cannondale CAADX Tiagra
Cannondale Topstone
    Carbon Ultegra RX2
    Carbon 105 kaksi väriä
    105
    Women's 105
Kona Rove
    NRB
    ST
Kona Sutra
GT Carbon Elite

Cannondale & Ski Out Bike Test 2.5.2019 Lahti


Cannondalen Test Ride Then Decide -kiertue saapuu Lahteen!

Ensi torstaina 2.5. klo 15-19

Tervetuloa kokeilemaan uusia Cannondalen pyörämalleja. Ota mukaan kypärä, ajovaatteet, polkimet ja henkkarit.
Pyörän saa lainaan henkilöllisyystodistusta vastaan.
Ski Out Bike on mukana testeissä.

Karpalon hiekkakenttä, Salpausseläkatu 8, Lahti

Tiistain sauvakävelylenkit 2019


Tiistain sauvakävelylenkit / Ski Out
Olet tervetullut ohjatuille matalan kynnyksen sauvakävelylenkille periaatteella ”tule sellaisena kuin olet”. Liity joukkoomme, olet sitten aloittelija tai kävelykonkari. Lenkin vetäjä näyttää oikean kävelytekniikan ja opastaa jokaista, joka haluaa tsekata hoituuko homma oikein.
Tutkitusti sauvakävely nostaa tehokkaasti kestävyyskuntoa - oikein tehtynä. Se on oikeaa urheilua, kun kävelee myös mäkistä maastoa. Sauvat tuovat kävelyyn lisätehoa. Sauvakävely ei aiheuta tuki- ja liikuntaelinvaivoja yhtä helposti kuin hölkkä. Se sopii hyvin ylipainoisille. Perusasiat ovat hyvä ryhti, luonnollinen kävely, rennot kädet ja kunnon työntö sauvoilla taakse.

Missä?
Lähtö ja paluu Ski Out -myymälä, Messiläntie 40. Lenkkireitit ovat vaihtelevia ja tunnin ajan kävellään eri reittejä mm. Messilän, Tapanilan tai Heinsuon alueella. Pääosin lenkit kävellään kävelytiellä ja helppokulkuisessa maastossa.

Milloin?
Tiistaisin klo 18 alkaen syksyn ajan. Kokoontuminen 17.45-17.55. Vetäjä käy perusasioita läpi ja sen jälkeen lähdetään matkaan. Lenkki kestää noin tunnin.

Kenelle?
Kenelle tahansa, joka haluaa treenata porukassa, tutustua sauvakävelyyn ja kohottaa peruskuntoa. Nuoret ovat myös tervetulleita, kannattaa varmistaa kotona että lupa on myönnetty :) Emme juokse vaan kävelemme hyvää tahtia, mutta kuitenkin on tarkoitus kuntoilla.

Mitä varusteita tarvitset?
Lenkkarit jalkaan, heijastin, pimeämmällä ehkä otsalamppu päähän ja kävelysauvat. Meillä on rajallinen määrä Lekin sauvoja, joita voidaan lainata kokeiluun. Meiltä voit myös ostaa omat sauvat ja heijastinliivit.
Omat vapaa-ajan vakuutukset tietysti jokaisella kunnossa. Meillä on tapahtumavakuutus yrityksen puolesta.
Koska emme kerää ihmisten nimiä eikä tunneta teitä kaikkia, on hyvä varmistaa itse omat tietonsa mukaansa, jos jotain kuitenkin sattuisi.
Siinä se!

Ilmoittautuminen?
Ei tarvitse ilmoittautua, sen kun ilmestyy paikalle! Kiva on jos ruksaat FB-tapahtumaan Osallistun, niin kaverit tietävät ketkä ovat lenkille tulossa.

Mikäli on huono keli eli sataa kunnolla, jätetään lenkki väliin ja palataan asiaan seuraavana tiistaina. Tämä ilmoitetaan FB:ssa samana iltapäivänä.

Kuka ohjaa?
Lenkkejä vetää Anni, joka on fysioterapeutti ja oikein mukava ihminen. Välillä voi olla muitakin vetäjiä.

Järjestäjä Ski Out / 0500 442 442 Arja