Uutiset ja tapahtumat

Mietityttääkö talvipyöräily?

Mietityttääkö talvipyöräily?

Mietityttääkö talvipyöräily?

Ajatus talven pimeydessä lumisilla ja jäisillä pohjilla ajamisesta voi jännittää ja moni päättääkin pyöräilykautensa lumien tuloon. Oikealla varustuksella talvipyöräily on parhaimmillaan turvallinen ja mielekäs liikkumismuoto. Talviajoon voi toki ostaa siihen sopivan pyörän, mutta kesäkauden fillaristakin voi saada pienillä muutoksilla kelpo pelin talvikeleille.

Tärkein ominaisuus talviajoon soveltuvassa pyörässä on kunnolliset nastarenkaat. Nastat tuovat pitoa ja turvaa liukkailla pohjilla ja helpottavat etenemistä lipsumisen vähentyessä. Nastarenkaat tarjoavat luotettavaa tuntumaa epäluotettavilla maastopohjilla.

Nykyään jo lakisääteiset etu- ja takavalot ovat tärkeät varusteet myös talviajossa. Varsinkin pimeällä ajettaessa kirkkaat ja toimivat valot lisäävät näkyvyyttä ja tuovat turvaa käyttäjälleen. Valikoimastamme löydät eri valotehoilla ja kiinnitystavoilla varustettuja pyöränlamppuja sekä eteen että taakse. Huomioithan myös, että pyörästäsi löytyy eteen, taakse ja sivuille heijastavat heijastimet. Voit lisätä näkyvyyttä myös päälle puettavan heijastinliivin avulla.

Pyörän poljinten muotoilu kannattaa myös tarkistaa. Sileäpintaiset polkimet toimivat hyvin kesällä, mutta talvella pyörään kannattaa valita hieman rouheammalla kuvioinnilla varustetut polkimet. Pitonystyrät parantavat lumesta liukkaiden kengänpohjien pysymistä polkimilla.

Talvella pyöräilyyn pätee samat pukeutumissuositukset kuin muuhunkin talviurheiluun – kerrospukeutuminen. Luminen tienpinta tarjoaa pyöräilyyn mukavaa lisävastusta ja viileässäkin säässä saattaa tulla hiki. Kerrospukeutumalla voi helposti säädellä lämpötilaa ja helpottaa oloa, oli sitten kylmä taikka kuuma.

Kypärä on ehdoton turvallisuutta lisäävä varuste pyöräilyssä. Kylmillä keleillä päänvaivaa saattaa tuottaa se, ettei pipo mahdu mukavasti kypärän alle. Ohut kypärämyssy on tällöin hyvä vaihtoehto ja se suojaa pään ja korvien lisäksi samalla myös kaulaa ja niskaa.

Hyvät käsineet ja jalkineet ovat myös tärkeitä talvella pyöräilyssä. Vilukissat voivat maksimoida mukavuuden käyttämällä akkukäyttöisiä lämpöhanskoja ja -pohjallisia.

Talvikaudella pyöräily on kivaa, kun varusteet ovat kunnossa. Ei muuta kuin kovaa ajoa ja turvallisia talvikilometrejä!

Terveiset Ski Out -tiimin Viivi Paljärveltä

Terveiset Ski Out -tiimin Viivi Paljärveltä

Terveiset Ski Out -tiimin Viivi Paljärveltä

Moro!

Tulevalla kaudella ois tarkotus lähtee taas kisaamaan Eurooppa Cuppiin! Suunnitelmissa on tällä hetkellä, että tammikuu menis reissussa ja kävis samalla ainaki kaks kisaa: Italiassa ja Ranskassa.

Sitte palailis Suomen maalle harjottelemaan vähän lisää ja SM-kilpailut, jonka jälkee suuntais vielä Sveitsiin!

EC-osakilpailuja ois tarkotus käydä ainakin niin monta, että saa sen virallisen lopputuloksen.

Nii ja kilpailutavotteiden lisäks mahollisimman paljon uusia temppuja ja siistejä videoita.

Me toivotamme Viiville tsemppiä uuteen kauteen ja odottelemme IG-videoita!

Osta nyt ja maksa vasta ensi helmikuussa!

Osta nyt ja maksa vasta ensi helmikuussa!

Nyt on tarjolla pidempää maksuaikaa välinehankintoihin.

Ski Out Bike tili antaa joustoa maksuihin: kun teet ostoksen joulukuun loppuun mennessä, saat laskun vasta helmikuussa 2023. Laskun saatuasi voit valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Ski Out Bike tilillä voit saada luottoa maksimissaan 10 000 euroa. Luotonantaja on Resurs Bank AB

Lähetä viesti SKIOUTBIKE numeroon 18311.

Ski Out Bike tilillä 12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Ski Out Bike tilillä 12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Meillä on nykyään yhtenä osamaksuvaihtoehtona Ski Out Bike tili. Sillä voit saada maksimissaan 10 000 euroa luottoa ja pitkän maksuajan.
Mikäli teet hankinnan lokakuun aikana ja maksuaika on 12 kk, saat sen kuluttomana ja korottomana.
Luotonantaja on Resurs Bank AB

Hae tiliä lähettämällä viesti SKIOUTBIKE numeroon 18 311

Alensimme Kona WOn vieläkin halvemmaksi

Alensimme Kona WOn vieläkin halvemmaksi

Alet kovenee!

Kona WO 2022 fatbike on nyt alessa 1299 €

Fätillä ajat läpi vuoden missä vaan. Lumi, loska, hiekka, kallio, neulaspolut, asfaltti; siinä muutamat alustat joilla rullailla.

Mikäli tilaat pyörän nettikaupasta, tarjoamme sinulle kaupan päälle Matkahuollon toimituksen kotiin.

Alehintaan Kona WO 2022 fatbike

Alehintaan Kona Wo 2022 fatbike

Alet jatkuu

Kona WO 2022 fatbike on nyt alessa 1499 €

Fätillä ajat läpi vuoden missä vaan. Lumi, loska, hiekka, kallio, neulaspolut, asfaltti; siinä muutamat alustat joilla rullailla.

Mikäli tilaat pyörän nettikaupasta, tarjoamme sinulle kaupan päälle Matkahuollon toimituksen kotiin.

Kesäalessa Kona Process 134 AL 29 täysjousitettu maastopyörä hintaan 2499,-

Kesäalessa Kona Process 134 AL 29 täysjousitettu maastopyörä

Kesäalessa myös Kona Process 134 AL 29 2022 täysjousitettu maastopyörä

Hinnasta raapaistiin -14 %, joten alehinta on 2499 € (sh. 2899)!

Process 134 on erittäin monipuolinen täpäri järkevään hintaan. Ajamisen kannalta ratkaiseviin osiin on panostettu, jotta ajotuntuma on paras mahdollinen. Uusi Shimanon Deore 11-vaihteinen voimansiirto tekee kiipeämisestä nopeampaa ja RockShox Recon RL etuhaarukka 140 mm joustolla yhdessä RockShox Deluxe Select takaiskarin kanssa tekevät epätasaisessa maastossa ajamisesta pehmeämpää.

WTB ST i30 TCS 2.0 vanteet ovat vahvat ja kevyet, joten isot renkaat pyörivät hyvin ja kääntyvät kevyesti. Hyvän pidon antavilla Maxxis Minion ja Dissector -renkailla ajat huoletta pehmeilläkin pohjilla. Kauden 2022 maasturissa on uusittu keskiö sekä jarrujärjestelmä.

Huom! Tilaa polkimet erikseen.

Kesäalessa Kona Kahuna 2022 hintaan 1199,-

Kesäalessa Kona Kahuna 2022 hintaan 1199,-

Heinäkuun alessa on laadukas keulajousitettu Kona Kahuna 2022 maastopyörä!

sh. 1299,- ➡️ 1199,-

Jos tilaat nettikaupasta, saat kaupan päälle ilmaisen Matkahuollon kotitoimituksen.

Kun tiedät täsmälleen mitä haluat maastopyöräkaupoilla ja olet valmis sijoittamaan kohtuullisen summan pyörään - ole hyvä, tässä on Kahuna. Kahuna sopii moneen maastoon ja teille, ajat sillä lenkit, huviajot ja työmatkat.

Konan menestyspyörä Kahunasta löytyy mm. 100 mm keulajousto, Shimano Deore 12-vaihteinen voimansiirto, Shimanon hydrauliset levyjarrut sekä nopeasti rullaavat Maxxis Forekaster -renkaat. Vaijeriviennit on tehty sisäisesti, joten runko on huolitellun siistin näköinen. Uuden kauden malli on väritykseltään tyylikäs samppanja turkooseilla yksityiskohdilla.

Täydellinen paketti!

Kesäalessa Kona Mahuna 2022 hintaan 849,-

Kesäalessa Kona Mahuna 2022 hintaan 849,-

Heinäkuun aleen tuli lisää pyöriä!
Näppärä ja edullinen Kona Mahuna 2022 jäykkäperäinen maastopyörä on nyt entistäkin edullisempi.
sh. 949,- ➡️899,- ‼️

Jos tilaat nettikaupasta, saat kaupan päälle ilmaisen Matkahuollon kotitoimituksen.

Konan menestyspyörä, edullinen ja laadukas Mahuna, jatkaa kaudella 2022 upeassa metallisen kiiltävässä sinisessä värissä. Mahuna sopii moneen maastoon ja teille, ajat sillä lenkit, huviajot ja työmatkat.

Mahunasta löytyy muun muassa: RockShox Judy Silver TK Solo Air 100 mm joustohaarukka, Shimano Deore 11-vaihteinen voimansiirto sekä 11-51t rataspakka, Shimanon hydrauliset levyjarrut, ja nopeasti rullaavat Maxxis Forekaster -renkaat. Vaijeriviennit on tehty sisäisesti, joten runko on huolitellun siistin näköinen. Täydellinen paketti!

“The Kona Mahuna is a solid, playful hardtail for a great price”
– Bicycling Mag