Uutiset ja tapahtumat

12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa Ski Out Bike tilillä

Toukokuun 2023 Resurs Bank kampanja

Tee hankinta ja maksa valitsemassasi tahdissa!

Ski Out Bike tili antaa joustoa maksuihin: kun teet ostoksen toukokuun loppuun mennessä, saat 12 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon kuvassa näkyvästä taulukosta. Ski Out Bike tilillä voit saada luottoa maksimissaan 10 000 euroa. Luotonantaja on Resurs Bank AB

Hae tiliä lähettämällä viesti SKIOUTBIKE numeroon 18 311

Ski Out Biken ohjatut tiistailenkit kesä 2023

Tiistailenkit 2023

SKI OUT BIKEN TIISTAILENKIT KESÄ 2023

Ohjatut tiistailenkit ovat taas täällä!

Tervetuloa ilmaisille tiistailenkeille 23.5. alkaen. Lähtö Ski Out Biken myymälältä osoitteesta Messiläntie 40. Lenkki startataan klo 18. Tarkemmat tiedot Facebookin tapahtumissa. Ja taas mennään!
Terkuin Riku & Ski Out Bike

Ensimmäistä kertaa tulossa Ski Out Biken tiistailenkille?
Olet tervetullut ohjatuille matalan kynnyksen ilmaisille maastopyörälenkeille periaatteella ”tule sellaisena kuin olet”.

Missä?
Lenkki alkaa Ski Out Bike -myymälän edestä Hollolan Salpakankaalla. Osoite Messiläntie 40, 15860 Hollola. Lenkit ajetaan Hollolan ja Lahden maastoissa.

Milloin?
Kesätiistaisin klo 18, säävarauksella. Kokoontuminen 17.40–17.50. Lenkki kestää noin 2 tuntia. Lenkin helppous tai teknisyys kerrotaan kunkin tiistain tapahtumakuvauksessa, joten tsekkaa aina maanantaisin tapahtumasta millaista menoa on tarjolla.
Jos olet lähdössä ensimmäistä kertaa maastolenkille, tulethan jo 17.30, niin voit pyytää Ski Out Biken kavereita tsekkaamaan satulan korkeuden ja renkaiden ilmanpaineet.

Kenelle?
Kenelle tahansa, joka haluaa ulkoilla mukavassa porukassa, tutustua maastopyöräilyyn ja kohottaa samalla kuntoa. Ikärajaksi olemme määritelleet 16 vuotta ja alaikäisille toivotaan mukaan kaveria tai aikuista. Lisäksi on hyvä olla hieman kokemusta maastossa ajamisesta.

Millä ajetaan ja mitä mukaan?
Oma huollettu maastokelpoinen fillari etu- ja takavalolla, pyöräilykypärä & omat varusteet, myös juomapullo! Hyvä on suojata silmät ajolaseilla. Omat vapaa-ajan vakuutukset tietysti kunnossa. Meillä on tapahtumavakuutus yrityksen puolesta.

Ota taskuusi mukaan henkkarit tai kopio niistä ja laita kännykkääsi ICE-numeroksi läheisen numero. Koska emme kerää ihmisten nimiä eikä tunneta jokaista, on hyvä varmistaa itse tietonsa mukaansa, jos jotain kuitenkin sattuisi. Siinä se!

Ilmoittautuminen?
Pyrimme pitämään lenkkiporukan suunnilleen 20-30-henkisenä. Toivomme, että ilmoittaudut ennakkoon Facebookissa tapahtuman sivulla valitsemalla Osallistun, niin kaverit tietävät ketkä ovat lenkille tulossa.
Mikäli on toivottoman huono keli, jätetään lenkki väliin ja palataan asiaan seuraavana tiistaina. Tämä ilmoitetaan FB:ssa samana iltapäivänä.

Kuka ohjaa?
Lenkkejä organisoi & vetää Riku Tynkkynen aka baycityfatbiker @IG. Peränpitäjä ja letkan välivetäjä nimetään lenkkiä ennen vakioporukasta.

Some
Lenkin lähdöstä kuvataan usein video tai kuvaa pihalta, kun porukka on koossa. Lenkin aikana voidaan ottaa yhteiskuva tai videokuvaa. Mikäli et halua näkyä meidän somessa näissä kuvissa, ilmoitathan sen ja huomioimme sen kuvaustilanteessa.

Erittäin nastaa on, jos laitat lenkiltä kuvia tai videoita.
#skioutbike #tiistailenkit #tiistainmaastopyörälenkit #tiistaionlenkkipäivä

Palautteet
Voit laittaa meille palautetta, jos tuntuu että on jotain mitä viestiä. Sen voit lähettää meilitse [email protected] tai viestillä alla olevaan numeroon ja mieluiten kertoa heti Rikulle.

Järjestäjä Ski Out Bike / 040 5555 612 ja Riku / 040 8682 524.
Tervetuloa mukaan!

Osta nyt ja maksa vasta heinäkuussa!

Kevätkampanja 2023

Nyt olisi taas tarjolla pidempää maksuaikaa välinehankintoihin.

Ski Out Bike tili antaa joustoa maksuihin: kun teet ostoksen huhtikuun loppuun mennessä, saat laskun vasta heinäkuussa 2023. Laskun saatuasi voit valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Ski Out Bike tilillä voit saada luottoa maksimissaan 10 000 euroa. Luotonantaja on Resurs Bank AB

Lähetä viesti SKIOUTBIKE numeroon 18311.

Varastossa rutkasti tuotteita alennetuin hinnoin – jopa -58 %!

Kevättalven alennusmyynti

Kevättalven alennusmyynti

Kaipaavatko talviurheiluvarusteesi päivitystä, siintääkö mielessäsi jo kesäiset suppailuhetket tai onko unelmanasi uuden fillarin osto? Tsekkaa läpi alehintaiset tuotteemme ja tee löytöjä!

Alennuksessa muun muassa fillareita kaikenlaiseen ajoon, oli etsinnässä sitten maasturi, gravel, fätti, city- tai lastenpyörä. Lisäksi valikoimassa alehinnoin lumilautoja ja monoja, sekä laskettelu- ja hiihtosuksia. Huomaathan myös, että kaikki SUP-laudat ja lisävarusteet sekä padel-mailat myydään nyt puoleen hintaan!

Lämpimästi tervetuloa ostoksille nettikauppaamme tai myymäläämme!

Mietityttääkö talvipyöräily?

Mietityttääkö talvipyöräily?

Mietityttääkö talvipyöräily?

Ajatus talven pimeydessä lumisilla ja jäisillä pohjilla ajamisesta voi jännittää ja moni päättääkin pyöräilykautensa lumien tuloon. Oikealla varustuksella talvipyöräily on parhaimmillaan turvallinen ja mielekäs liikkumismuoto. Talviajoon voi toki ostaa siihen sopivan pyörän, mutta kesäkauden fillaristakin voi saada pienillä muutoksilla kelpo pelin talvikeleille.

Tärkein ominaisuus talviajoon soveltuvassa pyörässä on kunnolliset nastarenkaat. Nastat tuovat pitoa ja turvaa liukkailla pohjilla ja helpottavat etenemistä lipsumisen vähentyessä. Nastarenkaat tarjoavat luotettavaa tuntumaa epäluotettavilla maastopohjilla.

Nykyään jo lakisääteiset etu- ja takavalot ovat tärkeät varusteet myös talviajossa. Varsinkin pimeällä ajettaessa kirkkaat ja toimivat valot lisäävät näkyvyyttä ja tuovat turvaa käyttäjälleen. Valikoimastamme löydät eri valotehoilla ja kiinnitystavoilla varustettuja pyöränlamppuja sekä eteen että taakse. Huomioithan myös, että pyörästäsi löytyy eteen, taakse ja sivuille heijastavat heijastimet. Voit lisätä näkyvyyttä myös päälle puettavan heijastinliivin avulla.

Pyörän poljinten muotoilu kannattaa myös tarkistaa. Sileäpintaiset polkimet toimivat hyvin kesällä, mutta talvella pyörään kannattaa valita hieman rouheammalla kuvioinnilla varustetut polkimet. Pitonystyrät parantavat lumesta liukkaiden kengänpohjien pysymistä polkimilla.

Talvella pyöräilyyn pätee samat pukeutumissuositukset kuin muuhunkin talviurheiluun – kerrospukeutuminen. Luminen tienpinta tarjoaa pyöräilyyn mukavaa lisävastusta ja viileässäkin säässä saattaa tulla hiki. Kerrospukeutumalla voi helposti säädellä lämpötilaa ja helpottaa oloa, oli sitten kylmä taikka kuuma.

Kypärä on ehdoton turvallisuutta lisäävä varuste pyöräilyssä. Kylmillä keleillä päänvaivaa saattaa tuottaa se, ettei pipo mahdu mukavasti kypärän alle. Ohut kypärämyssy on tällöin hyvä vaihtoehto ja se suojaa pään ja korvien lisäksi samalla myös kaulaa ja niskaa.

Hyvät käsineet ja jalkineet ovat myös tärkeitä talvella pyöräilyssä. Vilukissat voivat maksimoida mukavuuden käyttämällä akkukäyttöisiä lämpöhanskoja ja -pohjallisia.

Talvikaudella pyöräily on kivaa, kun varusteet ovat kunnossa. Ei muuta kuin kovaa ajoa ja turvallisia talvikilometrejä!

Terveiset Ski Out -tiimin Viivi Paljärveltä

Terveiset Ski Out -tiimin Viivi Paljärveltä

Terveiset Ski Out -tiimin Viivi Paljärveltä

Moro!

Tulevalla kaudella ois tarkotus lähtee taas kisaamaan Eurooppa Cuppiin! Suunnitelmissa on tällä hetkellä, että tammikuu menis reissussa ja kävis samalla ainaki kaks kisaa: Italiassa ja Ranskassa.

Sitte palailis Suomen maalle harjottelemaan vähän lisää ja SM-kilpailut, jonka jälkee suuntais vielä Sveitsiin!

EC-osakilpailuja ois tarkotus käydä ainakin niin monta, että saa sen virallisen lopputuloksen.

Nii ja kilpailutavotteiden lisäks mahollisimman paljon uusia temppuja ja siistejä videoita.

Me toivotamme Viiville tsemppiä uuteen kauteen ja odottelemme IG-videoita!

Osta nyt ja maksa vasta ensi helmikuussa!

Osta nyt ja maksa vasta ensi helmikuussa!

Nyt on tarjolla pidempää maksuaikaa välinehankintoihin.

Ski Out Bike tili antaa joustoa maksuihin: kun teet ostoksen joulukuun loppuun mennessä, saat laskun vasta helmikuussa 2023. Laskun saatuasi voit valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Ski Out Bike tilillä voit saada luottoa maksimissaan 10 000 euroa. Luotonantaja on Resurs Bank AB

Lähetä viesti SKIOUTBIKE numeroon 18311.

Ski Out Bike tilillä 12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Ski Out Bike tilillä 12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Meillä on nykyään yhtenä osamaksuvaihtoehtona Ski Out Bike tili. Sillä voit saada maksimissaan 10 000 euroa luottoa ja pitkän maksuajan.
Mikäli teet hankinnan lokakuun aikana ja maksuaika on 12 kk, saat sen kuluttomana ja korottomana.
Luotonantaja on Resurs Bank AB

Hae tiliä lähettämällä viesti SKIOUTBIKE numeroon 18 311

Alensimme Kona WOn vieläkin halvemmaksi

Alensimme Kona WOn vieläkin halvemmaksi

Alet kovenee!

Kona WO 2022 fatbike on nyt alessa 1299 €

Fätillä ajat läpi vuoden missä vaan. Lumi, loska, hiekka, kallio, neulaspolut, asfaltti; siinä muutamat alustat joilla rullailla.

Mikäli tilaat pyörän nettikaupasta, tarjoamme sinulle kaupan päälle Matkahuollon toimituksen kotiin.

Alehintaan Kona WO 2022 fatbike

Alehintaan Kona Wo 2022 fatbike

Alet jatkuu

Kona WO 2022 fatbike on nyt alessa 1499 €

Fätillä ajat läpi vuoden missä vaan. Lumi, loska, hiekka, kallio, neulaspolut, asfaltti; siinä muutamat alustat joilla rullailla.

Mikäli tilaat pyörän nettikaupasta, tarjoamme sinulle kaupan päälle Matkahuollon toimituksen kotiin.