Tufte Wear

Tufte Wear

- Norjalaisen Tufte Wearin tavoitteena on tehdä mahdollisimman mukavia vaatteita mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla.
- Tufte Wearin on perustanut Olaf Tufte; todella mukava kaveri, maanviljelijä ja olympiavoittaja Norjan Vestfoldista.
Mottonaan ”Det er alltid mulig å bli bedre”, eli on aina mahdollista parantaa, Olaf alkoi valmistaa erittäin pehmeitä ja miellyttäviä boksereita ahkerille, raskasta työtä tekeville ja urheileville miehille. Yritys on kasvanut ja kehittynyt paljon niistä ajoista, mutta motto on edelleen sama.
- Kestävyys: Ympäristöystävällinen bambu on ollut aina Tuftelle keskeinen raaka-aine. Bambu kasvaa nopeasti, tarvitsee kasvaakseen vain sadevettä, ei kemikaaleja, eikä torjunta-aineita. Tuften käyttämä puuvilla on hyvälaatuista, orgaanista puuvillaa. Tufte ei myöskään käytä vaatteissaan ”tavallista” merta ja ympäristöä saastuttavaa polyesteria, mistä irtoaa mikromuovikuituja, vaan ainoastaan kierrätettyä polyesteriä ja sitäkin mahdollisimman vähän. Tufte Wearin käyttämä, sertifioitu merinovilla on jäljitettävissä tilalle, jolla villa on tuotettu. Tällä varmistetaan merinovillakuidun ja valmiin tuotteen laatu ja varmistetaan lampaiden hyvinvointi.
- Ympäristöystävälliset pakkaukset: Jätteen määrän minimoimiseksi ja lopettaakseen kokonaan muovin käytön, Tufte lanseerasi vuonna 2017 uudet, 100 % kierrätettävät pakkaukset, jotka valmistetaan vain kartonkia käyttäen.
- #tufte
- Tuften mallistosta löytyy mm. alusvaatteita, välikerroksia ja ulkoiluun ja retkeilyyn sopivia päällysvaatteita.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.