Felt

Felt

- Feltin missiona on suunnitella ja rakentaa maailman parhaimmat polkupyörät. Pyörämerkin juuret ulottuvat kauas 80-luvulle. Jim Felt toimi motocross-mekaanikkona ja alkoi rakentamaan pyörän runkoja triathlonista innostuneille motocross-kuljettajille ja itselleen. Jimiä eivät rasittaneet ennakkokäsitykset runkogeometrioista ja ajoasennosta, vaan hän rakensi pyöränsä puhtaalta pöydältä. Feltin rungoissa oli alusta asti optimaalinen ajoasento triathloniin. Tämän tietotaidon ja muutaman vuoden kokemuksen pohjalta Jim pääsi rakentamaan runkoja maailman parhaille triathlonisteille. Vuonna 1991 Paula Newby-Fraserin voittaessa Hawai Ironman MM-tittelin Feltin rakentamalla pyörällä, alkoi Feltin matka yhdeksi maailman merkittävimmäksi pyörämerkiksi.
- Pyörät suunnitellaan Irvinessä Etelä-Kaliforniassa ja käytössä on viimeisintä teknologiaa tuulitunnelista CFD analyyseihin. Tärkein yksittäinen tekijä merkin menestystarinassa on intohimoinen pyöräsuunnittelu ammattilaisten joukko – tiimi, joka elää ja hengittää pyöräilyä.
- Tinkimätön asenne on tuonut Feltille menestystä monissa kilpailuissa. Feltin pyörillä on voitettu Tour de France etappeja, maantiepyöräilyn maailmanmestaruus, cyclocrossin maailmanmestaruus, Kona Ironman -maailmanmestaruuksia ja olympiakultaa!
- #feltbicycles
- Pyörämallit: maantie-, triathlon-, rata-, cyclocross-, MTB-, lifestyle- ja sähköpyörät, työmatkapyörät.
- Feltin pyörät Ski Out Bikesta tilauksesta.

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.