SUP-lautailu

SUP-lautailu eli suppailu on laji, jonka avulla pystyy kasvattamaan kuntoa, retkeilemään, kulkemaan paikasta toiseen, harrastamaan sitä kavereiden ja vaikkapa koiran kanssa, suppailemaan kaksistaan samalla laudalla eli rentoutumaan veden äärellä.
Meiltä löydät kaikenkattavat SUP-lautasetit, jotka sisältävät laudan lisäksi melan, karkuremmin, evän, painemittarilla varustetun pumpun sekä kantorepun, jonka avulla kuljetat ja säilytät kätevästi suppailuvarusteitasi. Tarjolla on myös hyvä valikoima lisävarusteita.
Meillä on myynnissä Aztron erittäin laadukkaat tuotteet.

Lue lisää >>

Rajaa
Suodattimet
Hinta
-
Listaustapa Ruudukko Luettelo

16 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Listaustapa Ruudukko Luettelo

16 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

SUP-lautasettien lisäksi saatavilla on myös alumiinisia sekä hiilikuituisia meloja, joista löytyy varmasti sopiva jokaiselle taitotasolle sekä suppaustyylille. Sähkö- ja käsikäyttöiset pumput soveltuvat SUP-laudan täyttämisen lisäksi myös muiden ilmakäyttöisten tuotteiden pumppaamiseen. Valikoimissamme myös venttiiliadapterit, karkuremmit sekä SUP-lautaan kiinnitettävät tuolit. Meiltä saat tarvittaessa apua valintojen tekemiseen.

SUP-lautailu on lisääntynyt paljon viime vuosina ja kesällä 2021 suppailun harrastus suorastaan räjähti. Suppailun suosiota lisää sen monipuolisuus – SUP-lautailu sopii kaikenikäisille taitotasosta riippumatta ja sitä voi harrastaa joko yhdessä perheen ja ystävien kanssa tai yksin omassa rauhassa. Suppailla voi monella eri tyylillä. Lajiin tutustuvan on helpointa aloittaa suppailu istuen tai polviltaan. Taidon ja tasapainon kehittyessä meloa voi myös seisaaltaan. SUP-lautaan kiinnitettävä tuoli tekee laudasta kajakkimallisen ja kaksilapaisen melan avulla pidemmätkin suppailuretket sujuvat vauhdikkaasti.

<< Takaisin ylös