Rullahiihto

Rullahiihto sopii hyvin tavalliselle kuntoilijalle iästä riippumatta. Rullahiihto on erinomaista cardio-treeniä, sillä siinä aktivoituvat käsien ja jalkojen lisäksi myös vatsa- ja selkälihakset. Rullahiihto myös kuormittaa niveliä vähemmän kuin esimerkiksi juoksu, joten laji soveltuu hyvin henkilöille, joille tärähtelevää rasitusta tuottavat liikuntamuodot eivät sovi.
Valikoimissamme on Kästlen rullahiihtosukset NNN-siteillä, Lekin hiihtosauvat, Oakleyn ja Bollen urheilulasit, kypäriä monelta merkiltä, mm. POC, Bolle, Sweet Protection.

Lue lisää >>

Rajaa
Suodattimet
Hinta
-
Listaustapa Ruudukko Luettelo

1-20 / 24

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. K2 Diversion Audio Helmet laskettelu/pyöräilykypärä
  Alkaen 159,00 €
 2. Fischer Boots RC3 Skate 2020 luisteluhiihtomonot
  Alkaen 179,00 €
  Rating:
  100%
 3. Fischer Boots XC Pro 2020 perinteiset hiihtomonot
  Alkaen 89,00 €
 4. Fischer Boots Jr Combi 2020 lasten/nuorten hiihtomonot
  Alkaen 139,00 €
 5. Fischer Boots XJ Sprint 2020 lasten/nuorten perinteiset hiihtomonot
  Alkaen 79,00 €
 6. Leki PRC 700 hiihtosauvat
  Alkaen 99,00 €
 7. Sweet Protection Outrider MIPS pyöräilykypärä
  Alkaen 149,00 €
 8. Sweet Protection Outrider pyöräilykypärä
  Alkaen 119,00 €
 9. Oakley Aro3 Mips pyöräilykypärä
  Alkaen 189,00 €
 10. Fischer XC Touring perinteiset hiihtomonot
  Alkaen 99,00 €
 11. Alfa EXC Advance GTW W 2021 naisten perinteiset hiihtomonot
  Alkaen 349,00 €
 12. Alfa EXC Advance GTW M 2021 miesten perinteiset hiihtomonot
  Alkaen 270,00 €
Listaustapa Ruudukko Luettelo

1-20 / 24

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Meiltä löydät rullasukset sekä perinteiseen tyyliin että luisteluhiihtoon. Rullahiihdossa voi käyttää samoja monoja ja sauvoja kuten talvellakin. Sauvoihin on kuitenkin hyvä vaihtaa terävämmät ja kovemmat rullahiihtopiikit paremman pidon takaamiseksi. Muistathan myös turvallisuutta lisäävän suojauksen! Meiltä löydät laadukkaat kypärät, aurinkolasit sekä suojat. Autamme sinua myös tarvittaessa valintojen tekemisessä.

Rullahiihto vaatii aloittelijalta hieman rohkeutta, sillä rullasuksissa ei ole jarruja. Jarruttaminen voikin tuntua aluksi jännittävältä, mutta sen oppii rauhallisella harjoittelulla. Aktiivi- ja kilpahiihtäjille rullahiihto on parasta lajinomaista treeniä kesäkaudella. Rullahiihdon avulla hiihtokuntoa on helppo ylläpitää ja jopa kehittää talvea varten. Rullahiihdon ansiosta myös hermotus pysyy oikeassa vireessä, eikä maastohiihtoa tarvitse aloittaa nollapisteestä talvikauden koittaessa.

Rullasukset kehitettiin alle sata vuotta sitten. Lajin suosio on lisääntynyt paljon viime vuosina ja kesäkautena 2021 rullahiihtäjiä onkin voinut nähdä aikaisempaa enemmän teiden varsilla. Perinteisen tyylin rullahiihtoa voi harrastaa asvaltin lisäksi myös esimerkiksi kivituhkapintaisella polulla tai tiivispintaisella hiekkatiellä. Luistelurullahiihtoa suositellaan harrastettavaksi vain asvaltilla.

<< Takaisin ylös