Oakley - Pyöräily

Oakley - Pyöräily

- Ski Out & Bike on Oakley jälleenmyyjä.
- Oakley on vuonna 1975 James Jannardin perustama kalifornialainen brändi. Yritys aloitti toimintansa perustajansa autotallissa ja alkuvaiheessa valmisti innovatiivisia motocross-moottoripyörien kahvoja, joiden valmistukseen käytettyä materiaalia käytetään vieläkin mm. lasien sankasuojissa. Nykyään Oakleylla on yli 600 patenttia ja yritys kuuluu italialaisen Luxottica Group S.p.A.:n omistukseen.
- Tunnetuimmat Oakleyn lähettiläät laskettelun & lumilautailun puolella ovat mm. Mikaela Shiffrin, Jamie Anderson sekä suomalaiset Rene Rinnekangas ja Eero Ettala. Brändin Pyöräilyyn ja maastopyöräilyyn erikoistuneiden lähettiläiden luettelo on myös mainio.
- Maailmankuulujen aurinkolasien lisäksi Oakley on tunnettu teknologisista innovaatioista ja valmistaa myös muita urheiluvarusteita.
- Oakley patentoima Prizm™ teknologia parantaa kontrasteja ja värien erottuvuutta.
- Oakley Instagram
- Valikoimastamme löydät Oakleyn laskettelulasit, pyöräilylasit ja urheilulasit sekä aurinkolasit.


Ski Out Bike on pyöräilyn asiantuntijaliike. Olemme erikoistuneet maastopyöräilyyn: maastopyörät, fatbiket, gravel-pyörät, sähkömaastopyörät. Meiltä löydät sähköpyörät, cyclocrossit, hybridit ja työmatkapyörät. Tilaustuotteina laaja valikoima erilaisia pyöriä. Meiltä saat myös pyöräilykypärät, pyörätarvikkeet ja varaosat. Pyörähuollot kaikkiin pyöriin luotettavasti ja nopeasti. Mahdollisuus kokeilla pyöriä maastossa.
Pyöräilyn merkit Cannondale, GT, Kona, Felt, Mongoose, Haibike, Poc, Sweet Protection, Oakley, Cebe, Shimano, Fox, Abus, Continental, Herrmans, Rockshox, OXC, Sram, Acera, MTB, Alivio, XLC, Zonex.

Listaustapa Ruudukko Luettelo

1-20 / 24

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Rajaa
Suodattimet
Hinta
-
Listaustapa Ruudukko Luettelo

1-20 / 24

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen