Hybridipyörät

Monikäyttöiset hybridipyörät soveltuvat hyvin yleiskäyttöön, työmatkoille ja retkeilyyn. Hybridi on sekoitus maasto-, maantie- ja citypyörää, joten sillä on ketterä ajella niin kaupungin kaduilla kuin hiekkapohjillakin. Monipuolisuutensa vuoksi hybridit ovat suosituimpia pyörämalleja arkikäyttöön.
Ski Out Biken valikoimasta löydät laadukkaat hybridipyörät, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Hybridejä on saatavilla muun muassa seuraavilta tuotemerkeiltä: Cannondale, Orbea ja Kona.
Pyörien koko-oppaan löydät täältä.

Lue lisää >>

Rajaa
Suodattimet
Hinta
-
Listaustapa Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Cannondale Treadwell Neo 2 EQ Remixte 2022 sähköcitypyörä
    Alkaen 2 159,00 €
  2. Orbea Kemen SUV 30 2023 sähköhybridipyörä
    Alkaen 4 799,00 €
  3. Kona Coco 2022 hybridipyörä
    Alkaen 799,00 €
Listaustapa Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Runkomuotoilunsa vuoksi hybridipyörissä on tyypillisesti hieman rennompi ja pystympi ajoasento kuin esimerkiksi maastopyörissä. Pysty ajoasento tekee muun liikenteen havainnoinnista helpompaa eikä se rasita hartioita niin paljon kuin etukeno ajoasento. Hybrideissä on usein hyvät säätömahdollisuudet, joten asentoa on helppo muokata itselle sopivaksi, olipa tavoitteena sitten rento ajelu tai vauhdikkaampi eteneminen.

Monista malleista löytyy kevyesti jousitettu etuhaarukka, joka pehmentää tuntumaa epätasaisella pohjalla. Hybrideissä on useimmiten joko mekaaniset tai hydrauliset levyjarrut, jotka pitävät huolen kontrollista ja pysäytysvoimasta myös kostealla kelillä. Rengaskoko takaa riittävän rullaavuuden erilaisilla maastopohjilla.

Hybridipyörä on helppo varustella omien tarpeiden mukaan esimerkiksi tavaratelineellä, pyörälaukulla tai valoilla sekä monilla muilla pyörätarvikkeilla. Usein valmistajat ovat kuitenkin jo suunnitteluvaiheessa pitäneet huolta monipuolisesta varustelusta ja monesta pyörästä löytyykin esimerkiksi seisontatuki ja lokasuojat valmiina. Monet hybridipyörät ovat lisäksi myös sähköpyöriä, jonka ansiosta pyörän käyttömatka pitenee ja polkeminen helpottuu.

<< Takaisin ylös