Myymälä

Myymälän aukioloajat

maanantai-perjantai 10–18
lauantai 10–15
sunnuntai suljettu

Mahdolliset muutokset aukioloajoissa - seuraa Ski Out Biken FB-sivua.

Kartta
Ski Out Bike on laskettelun ja pyöräilyn asiantuntijamyymälä. Uusien laskettelu-, lautailu- ja hiihtovälineiden sekä polkupyörien myynti, käytettyjen osto & myynti, suksien & lautojen ja polkupyörien huoltopalvelu. Tervetuloa Hollolaan tutustumaan myymäläämme, tuotteisiin ja meihin. Tule käymään, löydämme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Meille on sydämen asia saada ihmiset liikkumaan, läpi vuoden, ja pitämään huolta itsestään ja voimaan hyvin.


Keitä me olemme?

Myymälässä sinua palvelevat yrittäjä/kauppias Juha ja myyjinä Pyry, Petri ja Nata.

Juhalla on pitkä kokemus urheiluvälineiden myynnistä ja hänen toinen työnsä on maanviljely. Juha ehtii välillä harrastaa maastopyöräilyä ja hiihtoa. 
Pyry puolestaan keskittyy eniten talviurheiluun ja suksihuoltoon, kisaa Masterseissa & valmentaa LHS:n alppiryhmän nuoria ja on toiselta ammatiltaan arboristi (työmaana puut ja pihat). Petri hallitsee suksilajit & pyöräilyn ja istuu vapaa-ajalla paljon maastopyörän satulassa.
Nata on myyjä, mutta välillä hoitaa nettikaupan tilaukset, tuotehallintaa sekä digiasiakaspalvelua. Natalla on nuoreksi kova kokemus laskettelusta - hän on kisannut SM-tasolla ja valmentaa LHS:n alppiryhmän nuoria laskettelijoita.
Juha ja Pyry ovat laskettelusuksien huollon ammattilaisia, pyörähuollon suvereeni osaaja on Petri.

Jenny hoitaa nettikauppatilauksia, digitaalista aspaa sekä tuotehallintaa osa-aikaisena.
Heidi tekee etähommanaan tuotetietoja nettikauppaan osa-aikaisena.
Arja on yrityksen toimitusjohtaja. Hän tekee markkinointiviestintää & somea ja hoitaa digitaalista asiakaspalvelua. Leasingsopimukset, sopimukset, taloushallinto ja verkkokauppa & muut tekniset alustat ovat hänen vastuullaan. Arjalla on pitkä kokemus markkinoinnista, viestinnästä ja tapahtumista.

Kaikki kokevat työnsä parhaimmiksi puoliksi mukavat asiakkaat ja sen fiiliksen, kun löytää parhaan mahdollisen kokonaisuuden tai vaikkapa sopivimman fillarin tai sukset asiakkaalle. Ilahtuminen on molemminpuolista.


Myymälä on toiminut kahdeksan vuotta samassa paikassa Messilän alueella, Salpakankaalla. Aiemmin toimimme nimellä Ski-Outlet Finland Oy, nykyisin olemme Ski Out Bike.