Myymälä

Myymälän aukioloajat

maanantai-perjantai 10–18
lauantai 10–15
sunnuntaisin suljettu

Mahdolliset muutokset aukioloajoissa - seuraa Ski Outin FB-sivua.


Kartta
Ski Out & Bike on laskettelun ja pyöräilyn asiantuntijamyymälä. Uusien laskettelu-, lautailu- ja hiihtovälineiden sekä polkupyörien myynti, käytettyjen osto & myynti, suksien & lautojen ja polkupyörien huoltopalvelu. Tervetuloa Hollolaan tutustumaan myymäläämme, tuotteisiin ja meihin. Tule käymään, löydämme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Meille on sydämen asia saada ihmiset liikkumaan, läpi vuoden, ja pitämään huolta itsestään ja voimaan hyvin.
Keitä me olemme?

Myymälässä sinua palvelevat kauppias Juha ja myyjinä Pyry & Pete. Juhalla on pitkä kokemus urheiluvälineiden myynnistä ja hänen toinen työnsä on maanviljely. Pyry puolestaan keskittyy eniten talviurheiluun ja suksihuoltoon, kisaa Masterseissa ja on toiselta ammatiltaan arboristi (työmaana puut ja pihat). Pete hallitsee suksilajit ja pyöräilyn. Juha ja Pyry ovat laskettelusuksien huollon ammattilaisia, pyörähuollon suvereeni osaaja on Pete. Markkinointiviestintää & somea, digitaalista asiakaspalvelua ja nettikauppaa hoitaa Arja, jolla on pitkä kokemus markkinoinnista, viestinnästä ja tapahtumista.

Kaikki kokevat myymälässä työskentelyn parhaimmiksi puoliksi mukavat asiakkaat ja sen fiiliksen, kun löytää parhaan mahdollisen kokonaisuuden tai vaikkapa sopivimman fillarin tai sukset asiakkaalle. Ilahtuminen on molemminpuolista.


Myymälä on toiminut kahdeksan vuotta samassa paikassa Messilän alueella, Salpakankaalla. Aiemmin toimimme nimellä Ski-Outlet Finland Oy, nykyisin olemme Ski Out ja Ski Out Bike.