Oakley - Laskettelu & lumilautailu

Oakley - Laskettelu & lumilautailu

- Ski Out & Bike on Oakley jälleenmyyjä.
- Oakley on vuonna 1975 James Jannardin perustama kalifornialainen brändi. Yritys aloitti toimintansa perustajansa autotallissa ja alkuvaiheessa valmisti innovatiivisia motocross-moottoripyörien kahvoja, joiden valmistukseen käytettyä materiaalia käytetään vieläkin mm. lasien sankasuojissa. Nykyään Oakleylla on yli 600 patenttia ja yritys kuuluu italialaisen Luxottica Group S.p.A.:n omistukseen.
- Tunnetuimmat Oakleyn lähettiläät laskettelun & lumilautailun puolella ovat mm. Mikaela Shiffrin, Jamie Anderson sekä suomalaiset Rene Rinnekangas ja Eero Ettala. Brändin Pyöräilyyn ja maastopyöräilyyn erikoistuneiden lähettiläiden luettelo on myös mainio.
- Maailmankuulujen aurinkolasien lisäksi Oakley on tunnettu teknologisista innovaatioista ja valmistaa myös muita urheiluvarusteita.
- Oakley patentoima Prizm™ teknologia parantaa kontrasteja ja värien erottuvuutta.
- Oakley Instagram
- Valikoimastamme löydät Oakleyn laskettelulasit, pyöräilylasit ja urheilulasit sekä aurinkolasit.


Ski Outin alppivalikoimasta löydät välineet erilaisiin laskuihin. Laskettelusuksivalikoima on laaja. Laatumerkit Head, Fischer, Völkl, Burton, K2, Poc, Elan, Nordica, Tecnica, Line, Full Tilt, Dalbello, Bollé, Oakley, Cébé, Rossignol, Leki, Eisbär, Optiwax ja monta muuta merkkiä.
Meiltä löydät laadukkaat laskettelusukset rinteeseen ja sen ulkopuolelle, sukset kilpalaskijalle, aktiiviharrastajalle sekä aloittelevalle laskettelijalle. Oikeanlaiset monot erityyppisiin suksiin. Laskettelulaudat siteineen & lautakengät.
Teemme myös laskettelusuksien ja lumilautojen huollot.
Laskettelusauvat, kypärät, suojapanssarit, laskettelulasit ja muut varusteet osittain nettikaupassa, laaja valikoima myymälässä Hollolassa.

Listaustapa Ruudukko Luettelo

1-20 / 23

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Rajaa
Suodattimet
Hinta
-
Listaustapa Ruudukko Luettelo

1-20 / 23

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen