Sweet Protection - Tarvikkeet

Sweet Protection - Tarvikkeet

- Ski Out & Bike on Sweet Protection jälleenmyyjä.
- Sweet Protection on norjalainen vuonna 2000 perustettu urheilusuojavarusteita ja urheiluvaatteita valmistava merkki. Yritys sai alkunsa Trysilin kunnassa kasvaneen ja pikkupoikina siihen aikaan Norjassa lailla kiellettyä rullalautailua harrastaneen kaveriporukan intohimosta extreme-lajeihin. Ensimmäinen tuote oli yhteistyössä lumilautailulegenda Terje Håkonsenin kanssa kehitetty lumilautailukypärä.
- Brändin mottona on valmistaa maailman parhaimpia suojavarusteita inspiroidakseen urheilulajien harrastajia rikkomaan rajojaan. Sweet Protectionin varusteet ovat voittaneet monia kansainvälisesti arvostettuja palkintoja vuosien varrella.
- Monissa Sweet Protectionin laskettelu- ja pyöräilykypärissä on käytössä edistyksellinen MIPS-suojaus. MIPS (Multi-directional Impact Protection System) on teknologia, jossa aivojen oma suojaus ja MIPS-suojaus yhdistelmänä antaa paremman suojan vinoja iskuja vastaan. MIPS jäljittelee aivojen tapaa suojata itseään ulkokuoren ja sisäpinnan välissä olevan pienikitkaisen kerroksen avulla. Kerros mahdollistaa kypärän liukumisen suhteessa päähän erityisesti vinon iskun yhteydessä.
- #sweetprotection
- Valikoimastamme löydät Sweet Protectionin lumilautailu- ja laskettelukypärät, pyöräilykypärät, varusteet lasketteluun ja lumilautailuun sekä pyöräilyyn.


Laskettelutarvikkeita rinteeseen ja välineiden kuljettamiseen.
Laskettelukypärät, laskettelulasit, selkäpanssarit, kypäräkoristeet rinteesen. Kuljetukseen suojapussit, monolaukut, suksipussit.
Valmistajina Head, Elan, Eisbär, Poc, Sweet Protection, Bollé, K2, Bula, Oakley.

Listaustapa Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Rajaa
Suodattimet
Hinta
-
Listaustapa Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen