Padel

Padel on nelinpelinä pelattava mailapeli, joka on sekoitus tennistä ja squashia. Lajina padel on siitä upea, että se sopii kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Padelissa yhdistyykin kuntoilun, hauskanpidon ja sosiaalisuuden parhaat puolet. Padel myös haastaa pelaajien teknistä ja taktista ajattelua sekä kommunikointia. Padelin säännöt ovat helpot, joten kynnys aloittaa on matala. Myös tekniikka on hieman helpompi omaksua kuin esimerkiksi tenniksessä, joten peliin pääsee nopeasti mukaan.
Meiltä löydät eri taitotason padel-mailat aikuisille ja junioreille. Valikoimissamme lisäksi laadukkaat padel-pallot. Meiltä saat myös tarvittaessa apua valintojen tekemiseen.
Myymme laadukkaita Head padelvälineitä.

Lue lisää >>

Rajaa
Suodattimet
Hinta
-
Listaustapa Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Head Flash padel-maila
    Alkaen 85,00 €
Listaustapa Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Padel on melko uusi mailapeli, jonka suosio on kasvanut ennätysvauhtia ympäri maailmaa. Suomen ensimmäinen padel-ulkokenttä pystytettiin Helsinkiin vuonna 2003 ja ensimmäinen sisäkenttä vuonna 2010. Viimeisen parin vuoden aikana lajin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti – Suomesta harrastajia löytyy jo noin 40 000.

Padel-kenttä on 20 metriä pitkä ja 10 metriä leveä ja sitä ympäröi 3 metriä korkea lasi- ja metalliverkkoseinä. Kenttä on jaettu kahteen osaan verkolla. Padelia pelataan lyhytvartisella mailalla sekä tennispalloa muistuttavalla pallolla. Mailoja on kolmen muotoisia ja ne jakautuvat taitotason mukaan. Pyöreä maila sopii hyvin aloittelijalle, sillä siinä on laaja osumakohta keskellä mailaa. Pisaran mallisessa mailassa on hyvä yhdistelmä voimaa ja kontrollia, joten se sopii erityisesti keskitasoiselle pelaajalle. Timantin muotoinen maila on kärkipainoinen, joka mahdollistaa suuren voimantuoton lyönteihin. Kärkipainoinen ja pienemmällä osumakohdalla varustettu maila on kuitenkin haastava käsitellä, joten se sopii hyvin korkeatasoiselle pelaajalle.

<< Takaisin ylös