-27%

Head Absolut Joy 2019 naisten laskettelusukset

Tasapainoiset ja helposti hallittavat naisten rinnesukset, sis. siteet

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 449,00 €

Tarjoushinta 329,00 €

Myös osamaksulla

Vaaditut kentät

Matkahuolto

Ilmainen toimitus yli 90 € tilauksiin!

Kuvaus
Yksityiskohdat

Head Absolut Joy SLR 2019 naisten laskettelusukset
Näissä suksissa on loistava tasapaino ja hallittavuus, jotka ilahduttavat kehittyvää laskettelijaa. Loistavan kevyet ja tasapainoiset rinnesukset helppoon ja mukavaan laskemiseen. Simppelisti ilo laskea!

Tuotetiedot
Sivuleikkaus 129-79-109 @163
Kääntösäde R 13.5 @163
Pituudet 143, 148, 153, 158 cm
Plate SuperLiteRail
Siteet Joy 9 GW SLR br 85

Tekniset
LIBRA: Womens's Camber, ERA 3.0, Super Light Weight Distribution Power Sidewall Jacket, Synthetic Core, Higly Transparent UHM Base, Allride Rocker

Katso esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=8QEcNsXbBnE

Head Joy -mallisto
Superkevyet sukset, joilla rinnepäivät on täynnä laskemisen iloa ja liikuntaa. Graphene, maailman kevyin, ohuin ja kestävin aine, on mullistanut suksien rakenteen. Joy-suksissa, kuten monissa muissakin Headin suksissa, Graphenen ominaisuudet mahdollistavat kevyet, ennennäkemättömän tasapainoiset ja kontrolloitavat sukset. Oikealla tavalle luotua keveyttä!
Keveys - Se syntyy viimeisimmästä Super Lite -rakenteesta ja supervahvoista materiaaleista.
Tasapaino - Ainutlaatuinen painon jakautuminen läpi rakenteen. Graphenen ansiosta geometrian profiilia ja painon jakautumista on pystytty muokkaamaan miten halutaan. Riippuen suksimallin luonteesta, hiihtäjän tasosta & tyylistä ja odotettavissa olevista lumiolosuhteista, on pystytty hienosäätämään paino ja joustavuus optimoiden paras mahdollinen laskukokemus. Jokainen Joy-malliston suksi toimii näin.
Hallinta - Naisten Camper ja ERA 3.0.: Grpahenen avulla camber-profiili on matala, jolloin käännökset on helppo tehdä täydellisinä ja laskukokemus on hieno. ERA 3.0 Rockeria on muutettu, se ei ainoastaan tee käännöksien tekemisestä selvempää, vaan jopa muutokset kärjestä kantaan ovat vaivattomia. Graphenen ansiosta pito ja ohjaus toimivat kaikissa tilanteissa, olosuhteissa - jokaisessa tekemässäsi liikkeessä.

Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Arvostelet tuotetta: Head Absolut Joy 2019 naisten laskettelusukset
Kuinka arvostelisit tämän tuotteen? *
  1 Tähti 2 Tähteä 3 Tähteä 4 Tähteä 5 Tähteä
Hinta-laatusuhde
Tuotteen laatu
Käyttömukavuus
Valintaoppaat