Asiakkaat kertovat


Asiakkaidemme antamien arvioiden keskiarvo

Asiakaskokemus:
5%

6.5.2020

Nimi tai nimimerkki
Tamperelainen
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Ystävällistä ja asiallista nettikauppaa! Kovassa etsinnässä ollut Kona Mahuna -maastopyörä löytyi SkiOut.fin kautta ja vieläpä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kauppaa edeltäneeseen puhelintiedusteluun vastattiin asiantuntevasti ja ystävällisesti. Nettikaupasta asiakkaalle -toimitusketju sujui viiveettä ja Matkahuollon kautta toimitettu polkupyörä oli suojattu huolellisesti. Pyörä oli valmiina ajoon, säädöt ja paineet kohdallaan. Jäi erittäin hyvä mieli ja asiakaskokemus. Osaavaa kaupankäyntiä, suosittelen lämpimästi!

13.1.2020

Nimi tai nimimerkki
CANNONDALE MAVARO
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Vihdoinkin sain oikean kokoisen pyörän asiantuntevasta liikkeestä. Olisinpa heti osannut tulla oikeaan liikkeeseen. Kiitos asiantuntevasta palvelusta. Ohessa tarina ei niin hyvästä sähköpyörän hankinnasta toisesta liikkestä. Pyöräkauppiaita on moneen lähtöön. Ostin Lahden keskustan pyöräkaupasta ensimmäisen sähköpyöräni. Kauppiaalla oli vain tarve myydä pyörä sen kummemmin katsomatta sopiiko se minulle. Aiempaa kokemusta kun ei sähköpyöristä ollut, niin luotin myyjään. Pyörä oli aivan liian iso minulle lyhytraajaiselle naiselle. Vaihtoonhan se meni. Nyt minulla on S-kokoa oleva upea Cannondale Mavaro.

15.9.2019

Nimi tai nimimerkki
Kona Espooseen
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Hieno, itselle ensimmäinen sähkömaastopyörä löytyi asiantuntevien neuvojen avustuksella, joka sitten tilattiinkin. Mutta tämä oli vasta alkua! Sain tasaisin väliajoin ystävällisiä viestejä siitä, missä tilatun pyörän saapuminen etenee, joka sitten saavuttuaan säädettiinkin juuri minun mittojen mukaan ajokuntoon. Pyörän luovutuksen yhteydessä pääsin tapaamaankin supermukavan henkilökunnan, jolloin sain viimeiset hyvät vinkit itselle uuden laitteen käyttöön. Jos nykypäivänä voi saada näin hyvän asiakaskokemuksen, meidän perheen seuraavatkin pyörät tulevat Skioutista. KIITOS! 10/10

18.8.2019

Nimi tai nimimerkki
Kona lähti mukaan
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Erittäin hyvää palvelua. Asiantuntevat perustelut suositellulle pyörälle, kilpailijoita haukkumatta, arvostan. Ja mielettömät extrapisteet optioiden selvittämisestä sekä selittämisestä amatöörille, eli todella miellyttävät pyöräkaupat ja laite on tasan sitä mitä luvattiin, ei mitään ongelmia. Kiitos Arja & Team!

13.8.2019

Nimi tai nimimerkki
Tykkilaakso
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Erinomaisen nopea toimitus. Tilasin iltapäivällä kolmen jälkeen pyörän ja se oli noudettavissa seuraavana aamuna Jyväskylän matkahuollosta.

5.6.2019

Nimi tai nimimerkki
Ronnie
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Tuskailin ennen nettikaupoissa mitä laskettelusuksia pitäisi ostaa, niiden ominaisuuksia, jäykkyyksiä, pituuksia... Sitten, oikeastaan sattumalta, älysin kurvata Ski Out:iin visiitille. Loppui arvuuttelu ja tilalle tuli asiantuntevaa ja ennenkaikkea ystävällistä palvelua. Pääsin kokeilemaan eri testisuksia Messilän rinteisiin, mikä on kätevästi kiven heiton päässä. Sain juuri semmoiset sukset ja monot mitä halusin ja tarvitsin. Todettakoon, että vanhat laskettelumononi olivat kaksi kokoa liian suuret. Ystävällisesti jalkaani asetettiin sopivan kokoiset Head Nexo Lyt 120:set. Rupesi muuten carving ja muut hienoudet kummasti sujumaan rinteessä. Tänä kesänä aloitimme sitten maastopyöräilyn. Liikkeessä saimme kokeilla eri pyöriä ja löysimmekin vaimoni kanssa ajotyyliimme sopivat pyörät, kypärät ja muut varusteet. Alle valikoitui Kona Big Honzo 27,5+ renkailla. Ei voi, kuin kehua pyörää ja sen ominaisuuksia! Liikkeessä on aina ollut ystävällinen palvelu ja jatkossa tulemme ehdottomasti keskittämään asioinnin Ski Out:iin. Vähän olen silmäillyt Konan täysijoustojakin..... Ronnie Askola

23.5.2019

Nimi tai nimimerkki
Ecohopper
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
:) Kaikkihan alkoi kuus-seitsemän vuotta sitten matkalla Messilään. Pysähdyin ajatuksena vaan kattelee suksia ja lähdin sieltä uudet sukset mukana rinteeseen. Se rento, ystävällinen vastaanotto, asiantuntemus välineistä, asiakkaan kuunteleminen toiveista on pitänyt minut asiakkaana. Nyt taitaa olla kolmannet Headin⛷ sukset, Bollen Black, Tecnican Mach1 ja nyt viimeisin hankinta Kona Remote täysjousto maasturi. Mitähän seuraavalla kerralla jää ostoskoriin? :) :)

7 tuote(tta)

Näytä per sivu