Asiakkaat kertovat

Miten meillä menee?

Yhteystiedot

Liitteet ja linkitLähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.

* Vaadittavat kentät


Asiakkaidemme antamien arvioiden keskiarvo

5.6.2019

Ronnie
Tuskailin ennen nettikaupoissa mitä laskettelusuksia pitäisi ostaa, niiden ominaisuuksia, jäykkyyksiä, pituuksia... Sitten, oikeastaan sattumalta, älysin kurvata Ski Out:iin visiitille. Loppui arvuuttelu ja tilalle tuli asiantuntevaa ja ennenkaikkea ystävällistä palvelua. Pääsin kokeilemaan eri testisuksia Messilän rinteisiin, mikä on kätevästi kiven heiton päässä. Sain juuri semmoiset sukset ja monot mitä halusin ja tarvitsin. Todettakoon, että vanhat laskettelumononi olivat kaksi kokoa liian suuret. Ystävällisesti jalkaani asetettiin sopivan kokoiset Head Nexo Lyt 120:set. Rupesi muuten carving ja muut hienoudet kummasti sujumaan rinteessä.

Tänä kesänä aloitimme sitten maastopyöräilyn. Liikkeessä saimme kokeilla eri pyöriä ja löysimmekin vaimoni kanssa ajotyyliimme sopivat pyörät, kypärät ja muut varusteet. Alle valikoitui Kona Big Honzo 27,5+ renkailla. Ei voi, kuin kehua pyörää ja sen ominaisuuksia!

Liikkeessä on aina ollut ystävällinen palvelu ja jatkossa tulemme ehdottomasti keskittämään asioinnin Ski Out:iin.

Vähän olen silmäillyt Konan täysijoustojakin.....

Ronnie
Askola

23.5.2019

Ecohopper
:) Kaikkihan alkoi kuus-seitsemän vuotta sitten matkalla Messilään. Pysähdyin ajatuksena vaan kattelee suksia ja lähdin sieltä uudet sukset mukana rinteeseen. Se rento, ystävällinen vastaanotto, asiantuntemus välineistä, asiakkaan kuunteleminen toiveista on pitänyt minut asiakkaana. Nyt taitaa olla kolmannet Headin⛷ sukset, Bollen Black, Tecnican Mach1 ja nyt viimeisin hankinta Kona Remote täysjousto maasturi. Mitähän seuraavalla kerralla jää ostoskoriin? :) :)

2 tuotetta

sivua kohden