Asiakkaat kertovat


Asiakkaidemme antamien arvioiden keskiarvo

Asiakaskokemus:
5%

14.10.2021

Nimi tai nimimerkki
Orbea terra Kuopioon
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Mahtavan hyvää ja nopeaa palvelua.Tiistaina tilattu pyörä oli matkahuollossa torstai aamuna noudettavissa. Pyörä oli hyvin pakattu. Iso kiitos myös mukana tulleista tubeles venttiileistä ja makeasta yllätyksestä

7.10.2021

Nimi tai nimimerkki
Kona Wo
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Todella hyvää ja nopeaa palvelua. Maanantai-iltapäivällä tiedusteltu ja tilattu Kona Wo oli jo keskiviikkoaamuna noudettavissa matkahuollon pisteeltä. Plussat myös pyörän järkevästä paketoinnista. Lämmin suositus tästä firmasta.

14.6.2021

Nimi tai nimimerkki
Teha
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Moe!Head kamppeet saa kuosiin, kun on yhteyksissä SkiOutin väkeen. Omasta jo vähän vanhemmasta Flow tyyppisestä lumilauta siteestä oli nilkkaräikän kiinnike murtunut ja oli kevään laskut jäämässä väliin.Vaan huoli pois, ongelma RATKESI kerralla, kun rohkeasti oli yhteyksissä SkiOutin asiantuntevaan porukkaan.Erittäin hyvää, asiantuntevaa ja NOPEAA palvelua!!!Aivan loistava meininki!!!

5.5.2021

Nimi tai nimimerkki
Teemu
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Terve!Nyt kun lumi alkaa keväältä olla enää muisto, halusin vielä kommentoida monoja ja suksia, jotka teiltä ostin.Vaikka reissaaminen on ollut kotimaahan rajoittunutta, olen ehtinyt käydä Meri-Teijolla, Himoksella, Sappeella ja Ylläksellä nautiskelemassa uusista välineistä. Vasta menneenä talvena tajusin, miksen aiemmin ole pysynyt kavereiden mukana, olen tehnyt sopimattomien välineiden takia paljon enemmän työtä, siksi en ole jaksanut enkä uskaltanut pitää samaa vauhtia. E-magnumeilla olen päässyt kunnolla ajamaan kantilla ja laskunopeudet ovat kasvaneet päivästä ja kelistä riippuen 30-50%, nautinto ainakin 100%. Mitä parempi vauhti, sitä paremmalta sukset tuntuu; Meri-Teijollakin pääsee 55km/h ilman että se tuntuu holtittomalta. Monojen osalta on ollut mahtava kokemus laskea, kun mihinkään ei satu, buranaa ei ole tarvittu. Kieltämättä hiukan sävähdin rahasummaa, mutta kun on saanut tuntumaa ja luottoa välineisiin, ei se enää tunnukaan miltään. "Tarvitset sukset, joihin voi luottaa" mulle sanottiin - näiden ominaisuudet ylittää mun vaatimukset aika pitkään.Moitittavaakin on tullut - hyvä ystäväni Olli, joka on ollut minua nopeampi laskija, on vähän valitellut kun ei enää ehdi edes sytyttää tupakkia hissin ala-asemalla, ja hän on joutunut kiristämään tahtia, etten pääsisi ohi. Eikä sekään aina ole auttanut. Luulen, että Olli menee ensi talvena suksikauppaan. Ensi talvena Eurooppa kutsuu taas, jos vain rajat ja keskukset aukeavat. Toivottavasti vanhat, paljon kokeneet Headini ovat löytäneet uuden käskijän.Kiitos vielä ja pidän teidät mielessä kun jotain tarvitaan, hyvää kesää (ja seuraavaa talvea)!

6.5.2020

Nimi tai nimimerkki
Tamperelainen
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Ystävällistä ja asiallista nettikauppaa!Kovassa etsinnässä ollut Kona Mahuna -maastopyörä löytyi SkiOut.fin kautta ja vieläpä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kauppaa edeltäneeseen puhelintiedusteluun vastattiin asiantuntevasti ja ystävällisesti. Nettikaupasta asiakkaalle -toimitusketju sujui viiveettä ja Matkahuollon kautta toimitettu polkupyörä oli suojattu huolellisesti. Pyörä oli valmiina ajoon, säädöt ja paineet kohdallaan. Jäi erittäin hyvä mieli ja asiakaskokemus.Osaavaa kaupankäyntiä, suosittelen lämpimästi!

13.1.2020

Nimi tai nimimerkki
CANNONDALE MAVARO
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Vihdoinkin sain oikean kokoisen pyörän asiantuntevasta liikkeestä. Olisinpa heti osannut tulla oikeaan liikkeeseen. Kiitos asiantuntevasta palvelusta. Ohessa tarina ei niin hyvästä sähköpyörän hankinnasta toisesta liikkestä. Pyöräkauppiaita on moneen lähtöön. Ostin Lahden keskustan pyöräkaupasta ensimmäisen sähköpyöräni. Kauppiaalla oli vain tarve myydä pyörä sen kummemmin katsomatta sopiiko se minulle. Aiempaa kokemusta kun ei sähköpyöristä ollut, niin luotin myyjään. Pyörä oli aivan liian iso minulle lyhytraajaiselle naiselle. Vaihtoonhan se meni.Nyt minulla on S-kokoa oleva upea Cannondale Mavaro.

15.9.2019

Nimi tai nimimerkki
Kona Espooseen
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Hieno, itselle ensimmäinen sähkömaastopyörä löytyi asiantuntevien neuvojen avustuksella, joka sitten tilattiinkin.Mutta tämä oli vasta alkua! Sain tasaisin väliajoin ystävällisiä viestejä siitä, missä tilatun pyörän saapuminen etenee, joka sitten saavuttuaan säädettiinkin juuri minun mittojen mukaan ajokuntoon.Pyörän luovutuksen yhteydessä pääsin tapaamaankin supermukavan henkilökunnan, jolloin sain viimeiset hyvät vinkit itselle uuden laitteen käyttöön. Jos nykypäivänä voi saada näin hyvän asiakaskokemuksen, meidän perheen seuraavatkin pyörät tulevat Skioutista. KIITOS! 10/10

18.8.2019

Nimi tai nimimerkki
Kona lähti mukaan
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Erittäin hyvää palvelua. Asiantuntevat perustelut suositellulle pyörälle, kilpailijoita haukkumatta, arvostan. Ja mielettömät extrapisteet optioiden selvittämisestä sekä selittämisestä amatöörille, eli todella miellyttävät pyöräkaupat ja laite on tasan sitä mitä luvattiin, ei mitään ongelmia. Kiitos Arja & Team!

13.8.2019

Nimi tai nimimerkki
Tykkilaakso
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Erinomaisen nopea toimitus. Tilasin iltapäivällä kolmen jälkeen pyörän ja se oli noudettavissa seuraavana aamuna Jyväskylän matkahuollosta.

5.6.2019

Nimi tai nimimerkki
Ronnie
Asiakaskokemus
100%
Omin sanoin
Tuskailin ennen nettikaupoissa mitä laskettelusuksia pitäisi ostaa, niiden ominaisuuksia, jäykkyyksiä, pituuksia... Sitten, oikeastaan sattumalta, älysin kurvata Ski Out:iin visiitille. Loppui arvuuttelu ja tilalle tuli asiantuntevaa ja ennenkaikkea ystävällistä palvelua. Pääsin kokeilemaan eri testisuksia Messilän rinteisiin, mikä on kätevästi kiven heiton päässä. Sain juuri semmoiset sukset ja monot mitä halusin ja tarvitsin. Todettakoon, että vanhat laskettelumononi olivat kaksi kokoa liian suuret. Ystävällisesti jalkaani asetettiin sopivan kokoiset Head Nexo Lyt 120:set. Rupesi muuten carving ja muut hienoudet kummasti sujumaan rinteessä.Tänä kesänä aloitimme sitten maastopyöräilyn. Liikkeessä saimme kokeilla eri pyöriä ja löysimmekin vaimoni kanssa ajotyyliimme sopivat pyörät, kypärät ja muut varusteet. Alle valikoitui Kona Big Honzo 27,5+ renkailla. Ei voi, kuin kehua pyörää ja sen ominaisuuksia!Liikkeessä on aina ollut ystävällinen palvelu ja jatkossa tulemme ehdottomasti keskittämään asioinnin Ski Out:iin.Vähän olen silmäillyt Konan täysijoustojakin.....Ronnie Askola

Items 1 to 10 of 11 total

Sivu
Näytä per sivu